El-nusra Üyesi Yabancı Uyruklu Şahsa 2 Yıl 6 Ay Hapis Cezası

El-nusra Üyesi Yabancı Uyruklu Şahsa 2 Yıl 6 Ay Hapis Cezası

Kayseri'de El-Nusra Silahlı Terör Örgütü üyesi olan yabancı uyruklu şahsa 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Kayseri'de El-Nusra Silahlı Terör Örgütü üyesi olan yabancı uyruklu şahsa 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Kayseri 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasına, tutuklu sanık A.G. tutuklu bulunduğu cezaevinden Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılırken, sanık avukatları da duruşma salonunda hazır bulundu. Sanık A.G. yeminli tercüman eşliğinde verdiği savunmasında, aç kaldığı için El-Nusra Silahlı Terör Örgütüne katıldığını belirtirken, etkin pişmanlıktan yararlanmak istediğini söyledi.

Mahkeme heyeti yaptığı yargılamada, tutuklu sanık A.G.'ye "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verdi.

İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.