Karlıova’da Sokak Hayvanları İçin Mamalık

Karlıova’da Sokak Hayvanları İçin Mamalık

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde sokak hayvanlarının yoğun olduğu alana mamalık bırakıldı.

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde sokak hayvanlarının yoğun olduğu alana mamalık bırakıldı.

Genç ilçesinde kurulan "Genç İçin Bir Saat" derneği üyeleri, Karlıova ilçesindeki bazı öğretmenlerle iletişime geçerek sokak hayvanları için bir çalışma başlattı. İlçeye gelen grup ve öğretmenler, sokak hayvanlarının yoğun olduğu bölgeye önceden hazırladıkları mamalığı bırakarak içini mama ile doldurdu.

Çalışmaların devam etmesi gerektiğini belirten grup üyelerinden Anıl Korkut, "Karlıova ilçesinde bulunan öğretmen arkadaşlarla iletişime geçtik ve bir çalışma yapmak istedik ve ilçeye geldik. Daha önce bize bağışlanan mamalıklardan birini Karlıova ilçesine bıraktık. İlçede de benzer çalışmaların devam etmesini temenni ediyoruz" dedi.

Karlıova’da Sokak Hayvanları İçin Mamalık

İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.