Park Halindeki Otomobile Çarpıp Kayıplara Karıştı

Park Halindeki Otomobile Çarpıp Kayıplara Karıştı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde bir otomobil, park halindeki otomobile çarptı.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde bir otomobil, park halindeki otomobile çarptı. Kaza sonrası sürücü kayıplara karıştı.

Kaza, akşam saatlerinde Camiatik Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yokuş aşağı seyreden ve sürücüsü belirlenemeyen otomobil, yolun sağ tarafında park halindeki otomobile yandan çarptı.

Kaza sonrası sürücü kaçarak, ortadan kayboldu. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Kaza sonrası kullanılamaz hale gelen çarpan sürücünün kullandığı otomobil, çekici vasıtasıyla olay yerinden kaldırıldı.

Park Halindeki Otomobile Çarpıp Kayıplara Karıştı

İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.