Samsat’ta Semt Pazarı Kuruldu

Samsat’ta Semt Pazarı Kuruldu

Samsat Belediyesi öncülüğünde, Emine Fırat Taziye Evi önündeki geniş alanda kurulan Salı Pazarı yağmur yağışına rağmen ilgi gördü.

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde semt pazarı kuruldu.

Samsat Belediyesi öncülüğünde, Emine Fırat Taziye Evi önündeki geniş alanda kurulan Salı Pazarı yağmur yağışına rağmen ilgi gördü. Semt pazarı açılışına katılan Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, alım gücünün çok düşük olduğu Samsat ilçesinde, halkın temel ihtiyaçlarını daha ucuza temin etmeleri ve farklı ürünlere bir arada ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla pazar kurma fikrinin doğduğunu belirterek, şiddetli yağmura rağmen vatandaşların pazara ilgi duymalarının sevindirici olduğunu söyledi. Başkan Fırat, "Vatandaşlarımız bundan sonra her Salı günü bu pazar yerinde isten alışveriş yapabilecek, ister ürettikleri ürünlerini burada pazarlayabilecektir. ÇATOM ve Halk Eğitim Merkezinde yapılan el sanatları da burada halkımızın beğenisine sunularak satışları yapılacaktır. Önümüzdeki aylarda bu pazar daha da büyüyecek ve özellikle yoksul vatandaşlarımıza daha kaliteli ve ucuz hizmet sunacaktır. İlçemize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Samsat’ta Semt Pazarı Kuruldu

İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.