Uluskon’dan Başsağlığı Mesajı

Uluskon’dan Başsağlığı Mesajı

ULUSKON Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, teröristlerce şehit edilen 13 Türk vatandaşı için başsağlığı mesajı yayınladı.

ULUSKON Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, teröristlerce şehit edilen 13 Türk vatandaşı için başsağlığı mesajı yayınladı.

Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde teröristlerce şehit edilen 13 Türk vatandaşı için Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu (ULUSKON) Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy başsağlığı mesajı yayınladı.

Atasoy, "Kahraman askerimizin karşısına çıkamayan korkak terör örgütü 13 masum vatandaşımızı kalleşçe öldürdü. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize ve ailelerine başsağlığı diliyoruz" ifadelerini kullandı.

İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.