Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Denizbank Duyurdu! Hesabı Olan Herkesi İlgilendiriyor...

Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Denizbank Duyurdu! Hesabı Olan Herkesi İlgilendiriyor...

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Denizbank peş peşe yeni kararı duyurdular. Yeni uygulama ile dev bankalar 24-25 Şubat 2021’den itibaren geçerli olacak yeni faizleri duyurdu. Peki bankaların yeni faiz ve gecikme faizi uygulaması ne oldu?

Milyonları İlgilendiren Faiz Kararı!

Vakıfbank, Denizbank ve Ziraat Bankası kredili mevduat hesabı (KMH) kullanan müşterilerine yeni faiz uygulamasını SMS ile duyurdu. Artık kredili mevduat hesabı kullanan vatandaşlar daha yüksek faiz ödemesi yapacaklar. Faizler ise 25 Şubat tarihinden itibaren yüksek uygulanmaya başlayacak. Kredili mevduat hesaplarının faiz miktarı 25 Şubat itibariyle aylık yüzde 1,89’a yükseltilecek. Gecikme faizi ise yüzde 2,19 olarak uygulanacak. KMH yıllık faizi ise böylelikle yıllık yüzde 25 oranını geçmiş olacak.

Vakıfbank SMS ile Tüm Müşterilerine Duyurdu

Kamu bankası olarak görev yapan Vakıfbank, söz konusu faiz değişikliğini SMS ile tüm müşterilerine duyurdu. Vakıfbank 25 Şubat tarihi itibariyle ek hesap faizini aylık yüzde 1,79 yerine 1,89’a çıkardı. Gecikme faizini ise aylık yüzde 2,09’dan 2,19’a yükseltti.

Ziraat Bankası Uygulamaya 24 Şubat’ta Başlıyor

Yine bir kamu bankası olan Ziraat Bankası da yeni yılda uygulanacak olan faiz oranlarını paylaştı. Aylık nakdi faiz oranını yüzde 1,46’dan 1,89’a çıkardı. Gecikme faizini ise aylık yüzde 1,76’dan 2,19’a yükseltti.

Denizbank 25 Şubat’ta Başlayacak

Denizbank da müşterilerine 25 Şubat’ta yükseltilmiş faiz oranlarının uygulanacağını duyurdu. Yaptıkları duyuruda kredili mevduat hesapları için aylık yüzde 1,89 oranında faiz uygulanacağını belirtti. Gecikme faizi oranını ise yüzde 2,19’a çıkardıklarını yine müşterilerine duyurdu.

İlginizi çekebilir...

Vakıfbank Konut Kredisi Faizini Yüzde 1.25 Oranına İndirdi!

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.