Vakıfbank Konut Kredisi Faizini Yüzde 1.25 Oranına İndirdi!

Vakıfbank Konut Kredisi Faizini Yüzde 1.25 Oranına İndirdi!

Kamu bankalarından biri olarak görev yapan Vakıfbank, uygun faiz oranları ile kredi desteği sunmaya devam ediyor. Günümüz kredi faizlerine oranla çok daha düşük faizler ile kredi imkanı sağlayan Vakıfbank, vatandaşları ev sahibi yapmaya davet ediyor. Vakıfbank’ın yüzde 1.25 faiz oranı ile sağladığı konut kredisinin tüm detayları ise bugünkü haberimizde yer alıyor...

120 Aya Kadar Vade İmkanı

Vakıfbank piyasadaki oranlara kıyasla çok daha düşük faizli konut kredisini duyurdu. 36 aydan 120 aya varan vade imkanları ile de vatandaşlara kolay geri ödeme seçeneklerini aynı anda sunuyor. Toplamda konut kredisi için 2.7 milyon TL’ye kadar nakit finanse edilen bu kredide, aylık yüzde 1.25 faiz oranı dikkat çekiyor.

İlk Kez Bu Kadar Yüksek Nakit Finanse Edilecek

Vakıfbank’ın yeni başlattığı Yeşil Konut Kredi anlaşması bir ilke imza attı. Vakıfbank tarihinde ilk kez bu kadar yüksek mikarda nakit finanse edilecek. Enerji standartlarına uygun konutlar için verilen bu kredide enerji tasarrufu sağlama amacı ön plana çıkıyor. Dünyanın sürdürülebilirliğini arttırmak için başlatılan bu kampanya ile vatandaşlar enerji standartlarına uygun konutlar için kredi çekebilecekler.

Çevre Dostu Vakıfbank Öncü Oldu

Kamu bankası olarak hizmet vermeye devam eden Vakıfbank, ülkemizin bankası olma özelliği ile sürdürülebilirliği arttırmayı amaçlıyor. Yeşil Konut Kredisi’ni duyuran Vakıfbank; dünya genelinde Sürdürülebilir Hayat projesi ile standartlara uygun bir şekilde faaliyet gösteriyor. Karbon ayak izini sıfırlamayı hedefleyen Vakıfbank, finansman konusunda da öncü oldu.

Fransız Kalkınma Ajansı ile işbirliği içerisinde projeye devam eden Vakıfbank, sunmuş olduğu yeni kredi kampanyası ile çevre dostu bir girişimde bulundu. Sürdürülebilir hayatı desteklemeyi, verimliliği arttırmayı, çevre duyarlılığını geliştirmeyi ve konut sektöründe tüm bunları sürdürülebilir hale getirmeyi hedefliyor.

A ve B Enerji Sınıfı Konut Alımlarında Geçerli

Enerji tasarrufu sağlayan ve bütçe dostu konut almak isteyen vatandaşlara özel Vakıfbank, yeni bir projeye imza attı. Vakıfbank yetkililerinden gelen açıklamalara göre kentsel yerleşim olan il ve ilçelerde A ve B sınıfı enerji standartlarını taşıyan konutlar için geçerli olacak. Yapı devam ederken enerji kimlik belgesine sahip olan konutlar kampanyaya katılabilecekler.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.