Yüzlerce Çuval Kömür İhtiyaç Sahiplerine Ulaştı

Yüzlerce Çuval Kömür İhtiyaç Sahiplerine Ulaştı

Gemlik'te çeşitli kurumların üyeleri, Kent Konseyi'nin öncülüğünde ihtiyaç sahibi ailelere yakacak yardımı yaptı.

Gemlik'te çeşitli kurumların üyeleri, Kent Konseyi'nin öncülüğünde ihtiyaç sahibi ailelere yakacak yardımı yaptı.

Tüm üyelerin katkılarıyla yüzlerce çuval kömür bedelini kendi aralarında toplayan hayırsever Gemlikliler, belirlenen ailelere, isimleri afişe edilmeden kömürleri ulaştırdı. Çalışmalarından dolayı Gemlikli hayırseverlere teşekkür eden Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya, dayanışma ve yardımlaşmayı önemseyen bu gibi çalışmaların oldukça önemli olduğunu söyledi.

"Arkadaşlarımız sosyal yardım çalışmalarında ihtiyaç sahiplerinin gizliliğine özellikle dikkat ediyor" diyen Çetinkaya "Hedefimiz, bu gibi faaliyetlerde kimseyi afişe etmemek, gerçekleştirilen yardımın gerçekten ihtiyacı olanlara ulaşmasını sağlamaktır. Değerli Gemliklilere dokunan faaliyetlerimize devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.