Halkbank Yeni Kredi Kampanyasını Yüzde 1.60 Faizle Duyurdu

Halkbank Yeni Kredi Kampanyasını Yüzde 1.60 Faizle Duyurdu

Kamu bankası olarak hizmet vermeye devam eden Halkbank, yeni kredi kampanyasını duyurdu. Kampanya dahilinde 3 ay erteleme imkanı da sağlanıyor. Ancak vatandaşların canı sıkkın. Çünkü faiz oranları tam yüzde 1.60! Mart ayında çekip Haziran ayında ödemeye başlayabileceğiniz Halkbank kredi kampanyasının detayları ise bugünkü haberimizde...

Günlerdir gündemde olan Halkbank ertelemeli kredi kampanyası başlatıldı. Vatandaşların günlerdir beklediği kredi kampanyasındaki faiz oranı vatandaşın canını sıktı. 3 ay ertelemeli bir şekilde kullandırılacak olan kredi kampanyasında aylık yüzde 1.60 faiz oranı uygulanacak. 30 bin TL’ye kadar kredi kullandırılacak olan kampanyanın detayları ise aşağıda.

Başvurular Başladı

Günlerdir gündemde olan Halkbank ihtiyaç kredisinde ayrıntılar açıklandı. Aylık yüzde 1.60 faizle kullandırılacak olan kampanyaya tepkiler çoğalmaya başladı. Pandemi döneminde daha düşük faiz oranları bekleyen Halk, Halkbank’a isyan etti. 30 bin TL krediyi 36 ay vade ile kullandıracak olan Halkbank, aylık yüzde 1.60 faiz oranı uygulayacak. Halkbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurular ise yayım tarihi itibariyle başladı. 

Halkbank’a Tepkiler Büyüyor

Halkbank yeni kredi kampanyasına başlarken, aylardır ödeme yapamayan vatandaşların tepkileri büyümeye başladı. 3 Bin TL Temel İhtiyaç Kredisi borçları 4 ayda tam 6500 TL’ye çıkıyor. 4 ay sonunda yapılandıran vatandaşların borçları ise 7400 TL’ye kadar çıkıyor. Kamu bankası olmasına rağmen Halkbank’ın faiz oranlarına vatandaşların tepkileri büyümeye devam ediyor.

İlginizi çekebilir... 

Kredi Çekecekleri İlgilendiriyor... Bankalar İhtiyaç Kredisi Faizlerini Tekrar İndirdiler!

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.