Kredi Çekecekleri İlgilendiriyor... Bankalar İhtiyaç Kredisi Faizlerini Tekrar İndirdiler!

Kredi Çekecekleri İlgilendiriyor... Bankalar İhtiyaç Kredisi Faizlerini Tekrar İndirdiler!

Mart ayının başvurularına başlanan kredilerde bankalar yenilendi. Faiz oranlarının tekrar belirlendiği bugünlerde bankalar ihtiyaç kredilerinin faizlerini düşürdü. Ödeme planlarına yansıyacak olan en düşük faizli ihtiyaç kredileri tekrar belirlendi. İşte pandemi dönemine özel faizlerin tekrar düşürüldüğü ihtiyaç kredisi ve bankalar...

Mart Boyunca Faizler Yüzde 1.39’dan Başlayacak

Daha önce kampanyasız olarak yüzde 1.44’e kadar düşen faizlerle ilgili yeni bir açıklama geldi. Bankalar ihtiyaç kredisi faizlerinde tekrar indirim yaptı. Mart ayı itibariyle ihtiyaç kredisi faizleri yüzde 1.39’a düşürüldü. Daha önce düşük faizli kredi konusunda ön plana çıkan ING, faizini yüzde 1.39’a düşürdü. Liste başını ise QNB Finansbank ile paylaştı. Mart itibariyle ING ve QNB Finansbank yüzde 1.39 faizle ihtiyaç kredisi kullandıracak.

Diğer Bankaların Faiz Oranları Ne Kadar?

Şu an için en düşük faizli ihtiyaç kredisini sağlayan ING ve QNB Finansbank dışındaki bankalar da faizlerini duyurdu. TEB ihtiyaç kredisi faizini yüzde 1.45 olarak tutarken, İş Bankası yüzde 1.50 faizli kredi kullandırıyor. Diğer yandan Aktifbank ise yüzde 1.80 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullandırıyor.

Garanti BBVA ihtiyaç kredilerinde yüzde 2.02 faiz uygularken, Yapı Kredi faizini yüzde 2.21 olarak duyurdu. Denizbank ise yüzde 2.23 ile ING ve QNB Finansbank’ın sağladığı avantajın çok gerisinde yer aldı.

ING ve QNB Finansbank’ın Mart Kredileri

ING ve QNB Finansbank Mart ayına ilişkin pandemi dönemine özel kredi faizini yüzde 1.39’a çektiler. İhtiyaç kredilerinde uyguladıkları avantajlı faiz oranının yanı sıra 36 aya kadar vade imkanı da sağlıyor. 36 ay vadeli 10 bin TL ihtiyaç kredisi kullanan vatandaşlar, yüzde 1.39 faiz ile aylık 372 TL ödeme yapacaklar. Üstelik bu ihtiyaç krediler şubeye gitmeye gerek kalmadan mobil bankacılık üzerinden başvuru yapılabilecek.

İlginizi çekebilir...

Kredi Kartı ve Kredi Borcu Olan Herkes İçin Yasal Takip Süreleri Açıklandı

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.