Esra Erol'da programında bugün yeni olaylar incelendi! Gözü yaşlı bir aile 20 yaşındaki kızları Ece Çaylak için canlı yayına çıktı!

Esra Erol'da programında bugün yeni olaylar incelendi! Gözü yaşlı bir aile 20 yaşındaki kızları Ece Çaylak için canlı yayına çıktı!

ATV ekranlarının sevilen programında bugün yeni kayıp vakalar ortaya çıktı. 20 yaşındaki Ece Çaylak 4 gündür ortada yok!

Esra Erol’da programı hafta içi her gün yeni olaylar ile ekranlara geliyor. Esra Erol sunumu ile ekranlara gelen program tüm sırları açığa çıkarmaya devam ediyor. Esra Erol sunumu ile ekranlara gelen programda yeni olaylar incelenmeye devam ediyor. Gözü yaşlı bir aile kayıp kızları için canlı yayına gelerek Esra Erol’dan yardım istediler.

Ece Çaylak nerede?

Mustafa ve Aslı çifti, kızını aramak için canlı yayına geldi. 20 yaşındaki kızları Ece Çaylak 4 gündür kayıp ve hiç haber alınamıyor. Ece Çaylak’ın ailesi kızının olur olmaz şeyleri arkadaşlarına anlattığını dile getirdiler. Aslı ve Mustafa çifti, Aslı Çınar isimli birinin kızının yerini bildiğini iddia ettiler. Ece Çaylak’ın babası Ece’nin tüm telefon listesini tek tek aradığını ancak kimsenin bir şey bilmediğini dile getirdi.

Ece Çaylak ne yapmaya çalışıyor?

Ece Çaylak arkadaşlarına evlatlık olduğunu, annesinin öldüğünü, babasının başka biri ile evlendiğini, kendisinin de hasta olduğunu söylüyor. Ancak bu sözlerinin hepsi yalan olduğu ortaya çıkıyor. Ece Çaylak’ın arkadaşı olan Aslı Çınar’ın kardeşi Fatma, annesi ile konuşunca çok şaşırıyor ve tüm bildiklerini anlatıyor. Ece Çaylak’ın annesi ise duydukları karşısında şok oluyor. Hayatı, kendisi ve ailesi hakkında olur olmaz yalanlar söyleyen Ece Çaylak, 4 gündür kayıp ve nerede olduğu aranıyor.

Ece’nin bir arkadaşı canlı yayına bağlandı!

Adını vermek istemeyen bir izleyici yayına bağlanarak Ece hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Ece’nin arkadaşı, Ece ile konuştuğunu ve annesi ile babasının ayrılacağını söylediğini ifade etti. Ece’nin babasının Ece’yi tehdit ettiğini ve evden kovduğunu söylediğini söyledi. Kendi hayatından çok farklı şeyler anlatan Ece Çaylak, herkesi şaşkına çevirdi. 20 yaşındaki Ece Çaylak nerede? Ece Çaylak kaçtı mı yoksa kaçırıldı mı?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.