Esra Erol'da programında nefesler tutuldu! Emrah'ın babası Ahmet Filiz mi? DNA sonuçları canlı yayında açıklandı!

Esra Erol'da programında nefesler tutuldu! Emrah'ın babası Ahmet Filiz mi? DNA sonuçları canlı yayında açıklandı!

Ekranların sevilen programı Esra Erol'da bugün yeni bölümü ile ekranlara geldi. Emrah ve Ahmet Filiz arasında yapılan DNA testi canlı yayında açıklandı!

Ayşenur, ailesini aramak için Esra Erol’da programının canlı yayınına gelmişti. Ayşenur annesinin ismini söylemişti ve ailesini aramak istedi. Ayşenur, annesini aramak için çıktığı yolda iki abisini ve annesini buldu. Yapılan DNA testleri sonucunda 3 kardeş bir araya geldi. Ayşenur koca ailesi ile bir arada oldu. Annesinin yaşayan iki çocuğu daha olduğu biliniyor ancak onlar hakkında bir iz bulunmadı. Esra Erol, herhangi bir ihbar geldiği takdirde durumun hemen inceleme altına alınacağını da duyurdu.

3 kardeş ve anneleri bir araya geldi!

Tüm kardeşler büyük bir heyecan içinde buluştular. Emrah, Doğan ve Ayşenur kardeş oldukları için ve birbirlerini buldukları için çok mutlu oldular. Anne ve çocukları akşam yemeğine çıktılar ve samimi anlar yaşadılar. Emrah, annesinin vasisi olmak için adliyeye başvurdu. Diğer yandan annesini mağdur eden tüm kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu. Annesini ve kardeşlerini bulan Emrah, tüm ailesine sahip çıkacağını ve birlikte huzurlu bir hayat süreceklerini dile getirdi. Birbirini bulan aile, tüm izleyenleri ve Esra Erol ekibini gözyaşlarına boğdular.  

Aslan Sarıcan, Doğan’ın babası mı?

Aslan Sarıcan’ın Doğan’ın babası olup olmadığı büyük merak konusu olmuştu. Doğan ve Aslan arasında DNA testi yapıldı. Nilgün Hanım, Doğan’ın babasının Aslan Sarıcan olduğunu söyleyince hemen DNA testi için harekete geçildi.

Ahmet Filiz, Emrah’ın babası mı?

Nilgün Hanım, Ahmet Filiz ile evlendiğini Emrah’a hamile kalınca Ahmet Filiz’in kaçtığını söyledi. Bu açıklama üzerine Ahmet Filiz ve Emrah’a DNA testi yapıldı. Ahmet Filiz, Emrah’ın onun oğlu olmadığını söyleyip durdu. Ahmet Filiz’in tavırları Emrah’ı o kadar sinirlendi ki kardeşleri onu zor tuttu. DNA testi sonucunda Emrah’ın babası Ahmet Filiz olduğu ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.