HBO Max rekor sayıda abone sayısına ulaştı! Büyük ilgi gören HBO ve HBO Max milyonlarca izleyici kitlesi kazandı!

HBO Max rekor sayıda abone sayısına ulaştı! Büyük ilgi gören HBO ve HBO Max milyonlarca izleyici kitlesi kazandı!

Dünyaca ünlü ve kurulduğu zamandan bu yana büyük ses getiren HBO Max platformu yılın sonuna doğru rekor sayıda kullanıcıya ulaştığını duyurdu!

HBO Max, Netflix’e benzeyen bir platformdur. Abonelerin bulunduğu, üyelik tabanlı bir video içerik platformu olarak tüm abonelerini kendine hayran bırakmıştır. Birçok içeriği ve dizileri ile gündem olmaya devam etmektedir. HBO Max, yeni yılda büyük bir abone kitlesine ulaştı. Gündemde yer alan birçok video izleme platformu arasına gelerek rakip olan HBO Max, abone kazanmaya devam ediyor.

HBO Max milyonlarca kişiye ulaştı!

HBO Max tüm ilgileri üzerine çekmeye devam ediyor. HBO Max, yılın sonlarına doğru birçok yeni kullanıcıya daha ulaştığını ve rekor kullanıcı sayısına ulaştığını duyurdu. HBO Max, abone sayısını 8.6 milyona yükseltti. HBO ve HBO Max dünya genelinde 57 milyon kullanıcının gözdesi oldu. HBO Max firması şimdiden yoğun ilgi odağı oldu. Her geçen günde daha fazla abone sayısı olması ve daha çok ilgi görmesi bekleniyor.

HBO Max aylık ücreti de çok uygun!

HBO Max, birçok kişi tarafından henüz bilinmiyordu ancak büyük başarılara imza atan WarnerMedia’nın yeni dijital ortamı olduğu için kısa zaman içinde büyük kitleler tarafından keşfedildi. 27 Mayıs’ta açılan platform, kısa zaman içinde milyonlarca kullanıcısına ‘merhaba’ dedi. Onlarca muhteşem yapımı izleyicisi ile buluşturan HBO Max, Amerika’da aylık 15 dolara kullanılabilmektedir.

Kuruluşunda sorun yaşandı ancak gidişat iyi!

Şirket yeni kullanıcı sayısını beğendi ancak genel olarak gündemde olan firmaların sayılarına bakıldığında yetersiz abone sayısı olduğu görüldü. Açılış sırasında birçok sorun yaşandı ancak kısa süre içinde aboneler kullanmaya devam etti. HBO kullanıcılarının HBO Max’a hiçbir sorun olmadan, ücret talep edilmeden ve sorunsuz bir şekilde geçebilecekleri söylendi. HBO kullanıcıları bu durum karşısında sevindi ancak oluşan sorunlar tüm kullanıcıyı üzdü. HBO Max kullanılmaya ve abone sayısını arttırmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.