Kırmızı Oda 7. bölümde neler olacak? Son bölümü ile ekranlara gelen Kırmızı Oda, izleyiciyi ekranlara kilitlemeye devam ediyor!

Kırmızı Oda 7. bölümde neler olacak? Son bölümü ile ekranlara gelen Kırmızı Oda, izleyiciyi ekranlara kilitlemeye devam ediyor!

TV8 kanalının reyting rekorları kıran Kırmızı Oda projesi, herkesi severek merak ettiği bir programdır. Kırmızı Oda dizisinde her bölüm ayrı bir hayat hikayesi anlatılmaktadır. Kırmızı Oda'nın 6. bölümünde Meliha intihar etmek istedi. Bölüm sonunda birçok soru işaretleri kaldı. Kırmızı Oda 7. bölüm tanıtımı yayınlandı!

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda, yayınlandığı ilk günden itibaren muhteşem geri dönüşler aldı. Kırmızı Oda'nın her bölümü ayrı bir hikayeyi yansıtmaktadır. 6 bölümdür ekranlarda olan Kırmızı Oda, birçok hikayesi ile izleyiciyi ekranlara kilitlemeye devam ediyor. 

Kırmızı Oda 7. bölümde heyecanlı sahneler olacak!

Kırmızı Oda projesi büyük beğeniler almıştır ve reyting sıralamalarını zorlamaya devam etmiştir. Meliha'nın hikayesi ile nefesler tutulmaya devam ediyor. Kırmızı Oda son bölümünde Meliha intihar etmeye karar verir. Meliha kızı ile kavuşamadan canına kıymaya karar verince bir tekneye biner. Kendini denize atmak için vapurun tam ucunda durur. 

Doktoruna teşekkür etti!

Meliha, intihar etmeden önce doktorunu arar ve teşekkür eder. Onun kendisine çok yardımcı olduğunu söyler. Doktorunu arayıp veda eden Meliha, izleyicilerin heyecanlanmasına neden oldu. İntihar etmek için bindiği vapurda kızı da vardı ve annesi atlayacakken son anda onu gördü. 

Meliha kızına kavuşacak mı?

Kırmızı Oda yeni bölüm tanıtımları herkesi heyecanlandırdı. Meliha'nın kızı ile kavuşacağı ve intihar etmeyeceği herkesi sevindirdi. Dizinin yeni bölümlerinde Alya karakterine daha çok yoğunluk verilecek. Meliha olayı kapanacak. Gözler Alya'nın olaylarına çevrildi. Alya'nın yaşadıkları ve annesi ile mücadelesi devam edecek. Alya, annesi ile yaşadığı kötü olaylar sonrasında psikolojisi zedelenmiştir ve kötü olayları banyoda yaşadığı için banyo yapmak dahi istemez.  Yürekli burkan hikaye herkesi etkilemeye devam etmiştir.

Meliha'nın hikayesi sosyal medyada hayal kırıklığı yaşattı!

Meliha ve Necdet arasındaki mesele herkesin merak konusu oldu. Bir haftadır Meliha ve Necdet arasında neler olduğu merak konusu oldu. Tüm sosyal medya hesaplarında hakkında açıklama yapılan Kırmızı Oda bu hafta beklentiyi karşılamadı. Meliha'nın hikayesinde daha çok beklenti vardı ancak bir haftadır durağan giden hikaye herkesin tepkisini çekti. Olayların bu kadar yavaş ilerlemesi sosyal medya hesaplarında tepki çekti.

Kırmızı Oda Eylül ayından beri yayınlanmaya devam ediyor!

4 Eylül tarihinde yayınlanmaya başlayan Kırmızı Oda, beğenilen hikayeleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. OGM Pictures imzalı muhteşem yapı, her hafta ekranlara gelmeye ve izleyiciyi büyülemeye devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.