MasterChef Türkiye yarışmasında kim eleme potasına gitti? MasterChef Türkiye yarışmasının dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye yarışmasında kim eleme potasına gitti? MasterChef Türkiye yarışmasının dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye yarışmasında nefesler tutuldu. Haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Haftanın sonunda 6 isim eleme potasına gitti!

MasterChef Türkiye yarışmasının yeni bölümünde nefesler tutuldu. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya jüriliği ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışmasında son dokunulmazlık oyunları oynandı. Takım olarak son dokunulmazlık ve bireysel olarak da son eleme potası isimleri belli oldu.

MasterChef Türkiye yarışmasında son dokunulmazlık oyunu oynandı!

MasterChef Türkiye yarışmasının ekibi İzmit’te bir otomotiv fabrikasında yemek yapmaya gitti. Mavi takım ve kırmızı takım büyük bir mücadele içinde yemek yapmaya devam etti. Hyundai fabrikasına giden yarışmacılar Kore mutfağı yemekleri yaptılar. Genel olarak Kore çalışanları olan fabrikada Kore yemekleri yapıldı. Asya mutfağını izleyiciye sunan yarışmacılar büyük bir heyecan içinde yemek pişirmeye devam etti. Kore mutfağının birbirinden farklı yemekleri konuklara sunuldu ve oylamalar yapıldı.

Son bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı!

Takımca oynanan dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı. Mavi takım bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar masalara geldi. Bireysel dokunulmazlık oyunu için yarışmacılara kuruyemişler verildi. Kuruyemişler ile yemekler yapılması istendi. MasterChef Türkiye yarışmasının son bireysel dokunulmazlık oyununda nefesler tutuldu. Tüm yarışmacılar dokunulmazlık için canla başla çalıştılar.

Eleme potasının isimleri belli oldu!

Bireysel dokunulmazlık oyununda en iyi tabağı yapan 3 isim Esra, Serhat ve Eray oldu. Şeflerin değerlendirmelerine göre en iyi tabaklar arasında üçüncü tabak Esra oldu. Dokunulmazlık yolunda Eray ve Serhat kaldı. En iyi tabağı yaparak dokunulmazlığı alan isim Serhat oldu. Bu hafta Serhat’ın ismi potaya yazılmaktan kurtuldu.

Bu haftanın eleme potası tamamlandı!

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Serhat, direkt olarak Uğur’u eleme potasına gönderdi. Tüm yarışmacılar ise oylama sonucu Esra eleme potasına gönderdi. Böylece eleme potası tamamlandı. Sefa, Tanya, Uğur, Emir, Berker ve Esra eleme adayları oldular. 6 isim eleme potasında elenmemek için yemek yapmaya çıkacaklar. MasterChef Türkiye yarışmasında bugün eleme heyecanı yaşanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.