MasterChef Türkiye yarışmasında kim eleme potasına gitti? MasterChef Türkiye yarışmasında neler yaşandı?

MasterChef Türkiye yarışmasında kim eleme potasına gitti? MasterChef Türkiye yarışmasında neler yaşandı?

MasterChef Türkiye yarışmasında bu hafta iki yeni isim eleme potasına gitti. MasterChef Türkiye yarışmasında neler yaşandı?

MasterChef Türkiye yarışmasında bu hafta Balıkesir’in yöresel lezzetleri yapıldı. Birbirinden değişik lezzetler yarışmacılara yaptırıldı. Balıkesir’e giden yarışmacılar tüm konuklar için yöresel lezzetlerden yaptılar. İki takım en iyi yemekleri yapmak için mücadele etti. MasterChef Türkiye yarışması bu akşam büyük heyecan yarattı.

Yöresel lezzetler izleyenleri ekranlara kilitledi!

MasterChef Türkiye yarışmasında Cunda peynir ezmesi, kırma zeytinli ahtapot salata, saçaklı mantı, tirit ve höşmerim menüsü yarışmacılara verildi. Mavi takım ve kırmızı takım büyük bir çaba göstererek tüm yemekleri yaptılar. Son dakikaya kadar büyük çaba gösteren yarışmacılar tüm yemekleri özenerek yaptı.

Mavi takım ve kırmızı takım mücadelesi devam ediyor!

Tüm yarışmacılar büyük bir çalışma sonunda yemeklerini tamamladılar. Oyun sonunda kimin kazanacağı çok merak edildi. Yarışma sırasında Uğur’un karşı tarafa karabiber vermemesi büyük gerginlik yarattı. Yine de yarış devam etti ve yemekler tamamlandı. Birbirinden leziz yemekler konuklara sunuldu. Tanınan isimler ile yenen yemekte sohbetler edilerek oylama yapıldı.

Kırmızı takım yarışa önde başladı!

MasterChef Türkiye yarışmasında kırmızı takım ve mavi takım arasında yapılan yarışma sonunda oylama sayımı yapıldı. Kırmızı takım büyük bir fark ile önde başladı. Ahtapot salatası ve saçaklı mantıda kazanan kırmızı takım tiritte büyük fark elde etti. Kırmızı takım son dokunulmazlık oyununu kazandı ve bireysel dokunulmazlık oyununa mavi takım gitti. Kırmızı takım 26 ve mavi takım 19 oy alarak oyun tamamlandı.

İki isim daha potaya gitti!

Mavi takım karışık ege otları ile çalışma yaptı. Mavi takımın yarışmacılarından en iyi yemekleri yapan isimler Furkan, Ebru ve Tanya oldu. İlk olarak dokunulmazlık oyununu alamayan isim Furkan oldu. Tanya ve Ebru arasında en iyi yemeği yaparak dokunulmazlık alan yarışmacı Ebru oldu. Oylama sonunda potaya giden isim ise Tanya oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.