Akdeniz’de Dezenfekte Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Akdeniz’de Dezenfekte Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Akdeniz Belediyesine bağlı ekipler, korona virüs salgını ile mücadele kapsamında, cami, mescit, banka ve kamu kurumları ile özellikle halkın ortak kullandığı...

Akdeniz Belediyesine bağlı ekipler, korona virüs salgını ile mücadele kapsamında, cami, mescit, banka ve kamu kurumları ile özellikle halkın ortak kullandığı alanlarda dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde salgının yayılmasını önlemek amacıyla gece-gündüz çalışmaya devam ediyor. Ekipler, cami, mescit, banka ve kamu kurumlarında dezenfekte işlemlerini gerçekleştiriyor. Bugüne dek binlerce yeri ilaçlayıp virüsle mücadelesini sürdüren ekipler, son olarak PTT Metropol Şubesi, Çetinkaya Camii ve Siteler Polis Karakolunda ilaçlama yaptı. Ekipler, cami ve mescitlerde bulunan halıları da yıkadı.

"20 binden fazla noktayı dezenfekte ettik"

Konuyla ilgili açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, "Vatandaşlarımızdan gelen talep ve önerileri en kısa sürede değerlendirmeye alan ekiplerimiz, halkımızın sağlığını korumak amacıyla birçok mekanı dezenfekte edip, virüse karşı da ilaçlıyor. Bugüne kadar 20 binden fazla noktayı dezenfekte ettik. Bu anlamda da çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu zor süreçte de sorumluluğunu özenle yerine getiren ekip arkadaşlarımı yürekten kutluyorum" dedi.

Başkan Gültak, yeni normalleşme süreci ile ilgili olarak da yetkililer tarafından yapılan açıklamalar, kurallar ve alınması gereken önlemlere özenle uyulması çağrısında bulundu.

Akdeniz’de Dezenfekte Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.