14 Ekim Günlük Burç Yorumları: Aşk, İhanet, Kariyer, İş, Para..! Akrep, Aslan, Balık, Terazi, Yengeç Kova, Yay, Oğlak

Ay Kova burcu seyrinde. Ay bu burçta çok rahat değildir, asi'dir. Duygusallıktan ziyade mantık çerçevesinde ve bireysel değil kolektifle hareket ediyor oluruz. Sosyalleşme zamanı. Grupların içinde aktif olabiliriz. Topluma karışmak isteyebiliriz. Teknolojiyle daha yakından ve daha fazla meşgul olabiliriz. Ve ikili ilişkilerde duygusal beklentilere girmeyin..

Herkese Merhaba,

Ay Kova burcu seyrinde. Ay bu burçta çok rahat değildir, asi'dir. Duygusallıktan ziyade mantık çerçevesinde ve bireysel değil kolektifle hareket ediyor oluruz. Sosyalleşme zamanı. Grupların içinde aktif olabiliriz. Topluma karışmak isteyebiliriz. Teknolojiyle daha yakından ve daha fazla meşgul olabiliriz. Ve ikili ilişkilerde duygusal beklentilere girmeyin..

Fuzuli'den bir söz bırakıyorum şuraya...

"Bende Mecnun’da olduğundan daha fazla aşıklık kabiliyeti, sevmeye doğal eğilim var. Gerçek aşık benim Mecnun’un sadece adı var.."

Koç Burcu

Koç Burcu: Yaşam enerjilerini yükseltecek yeni bir başlangıç yapabilirler. Cesaret edemedikleri bir konu, bir olay, bitirmek istedikleri bir ilişki adına tüm donanıma sahip oluyorlar. Ani çok hızlı bitiş ve başlangıçlar gündemlerinde. Yeni bir Aşk kapılarını çalabilir. Bu kişi son derece sadık bir partner.

Boğa Burcu

Boğa Burcu: Ruhsal mutluluğa ulaşıyor boğalar. İç sesinizi dinleyin ve güvenin. Hiç beklemediğiniz güzel bir haber alabilirsiniz. Şu an yaşadığınız sizi negatife çeken bir durum varsa pozitife dönecek. Ruh eşiniz çıkabilir karşınıza. Hayal ettiğiniz de ötesinde bir iş fırsatı gündeminize gelebilir.

İkizler Burcu

İkizler Burcu: Bir şans var size! İkinci bir şans. Cesaretli davranırsanız ve kararlı istikrarlı olursanız çok olumlu başlangıçlar yapabilirsiniz. İş kariyer alanında risk almayı göze alanlar bir çok iş teklifini aynı anda alabilir. Duygu ve mantığı bir arada kullanın karar alırken.

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu: Sıkıntı çektikleri bir durumla ilgili çok hızlı haber alabilirler. Kendi güçlerinin farkına varabilirler bu haberle. Hava yolculuğu gündemlerine gelebilir. Bazıları ülke değiştirme planları yapabilir. Bilimle uğraşan yengeçler bir buluşa imza atabilir. İkili ilişkilerde ayrılıklar gündem oluşturabilir.

Aslan Burcu

Aslan Burcu: Parasal konular dengeleniyor. Kadın ve erkeklerden destek yardım görebilirler. Maddi güçlenme var. Yardım, dernek kuruluşları ile bağlantılı olanların başkanlık durumları gündeme gelebilir. ilişkisi olmayan aslanların kısmetli birine gönlü kayabilir. Mevcut ilişkilerde yine güven sevgi artışı var.

Başak Burcu

Başak Burcu: Bir çok seçenek arasında kararsızlık yaşayabilirler. Parasal konularda beklenen yardım geliyor. Kazançlı bir işe başlayabilirler. Ekonomik gelir gider durumlarında artış olabilir. Ailece bir sevinç yaşayabilirler. İkili ilişkilerinde daha cömert olacak başaklar. Ve bazılarının miras konuları gündemlerine gelebilir.

Yay Burcu

Yay Burcu: Hayatlarında gün yüzüne çıkan her şey ile tamamlanma var. Giden gider, kalan sağlar onların. Cesaretleri yükseliyor. Bolluk bereket yeni başlangıçlarla gelecek. Parasal olumlu haberler, gelişmeler var. İş proje ortaklık adına yeni başlangıç yapabilirler. Evliliğe gidiyor bazı Yaylar. Hamile haberi alabilirler ve bazılarına tek taş.

Terazi Burcu

Terazi Burcu: Geçmişe bakmayı bırakırlarsa ve sahip olduklarına odaklanırlarsa istedikleri şey ayaklarına gelebilir. Madde ve mana anlamında tamamına erme durumu var. Çok keyifli müjdeli haberler alabilirler. Beklenen evlilik teklifi gelebilir. İş kariyer anlamında yükseliş var. Yatırım düşünenler için kazançlı bir zaman.

Akrep Burcu

Akrep Burcu: Bazı şeylerin sandıkları gibi olmadığı gerçeğiyle yüzleşebilirler. Ve bu yüzleşme sarsıcı yıkıcı olabilir. Çok güvendikleri birinin ihanetini öğrenebilirler. İkili ilişkilerinde aldatılıyor aldanıyor olabilirler. Emeklerinin iyi niyetlerinin karşılığını alamıyorlar. Günün enerjisi akrepleri üzecek!

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu: Değişim ve dönüşüm yaşayan oğlaklar kararlı, hırslı, dört nala amaçlarına koşuyorlar. Başlattıkları savaşı kazanabilirler. Aşk hayatında bazı oğlaklar önemli gelişmeler yaşayacaklar. İlişkisi olamayanların hayatına aniden biri girebilir.

Kova Burcu

Kova Burcu: Dört nala koşan haberleri var. Ani bir iş haberi alabilirler  Yine ani bir  şekilde bir ilişkiye başlayabilirler yada bitirebilirler. Eskiyi, eski günlerini özlüyor bazı kovalar bazıları da annelerini özlüyor. Hediye alabilirsiniz ya da siz hediye verebilirsiniz. Beklenmedik sevinçli durumlar yaşayabilirsiniz. Bazılarına eski sevgiliden dönüş olabilir.

Balık Burcu

Balık Burcu: Resmi bir kurumdan keyifli bir haber alabilirsiniz. Makam mevkii sahibi birinden beklenen yardım gelebilir. ilişkiler resmiyete dökülebilir. Güçlü kadınlardan ve erkeklerden destek var. Balıkların gündeminde ciddi kararlar var. İlişkisi olmayan balıklara savaşçı bir partner geliyor.

Sevgiler..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Burçlar Haberleri

30 Kasım 2023 Perşembe Günlük Burç Yorumları: Satürn Balık Burcunda İleri Harekete Başlıyor
Su burçları hangileri? Su burçların özellikleri nelerdir? Su burçlarına öneriler
19 Şubat 2023 Günlük burç yorumları: Astroloji'de bugün sağlık, para, kariyer ve yaşam da sizleri neler bekliyor
18 Şubat Günlük Burç Yorumları 2023 - Akrep, Kova, Oğlak, Balık, Yengeç Sizleri harika bir gün bekliyor
26 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumları! Aslan, Akrep, Terazi, Koç, Kova burçları dikkat! Aşk, Para, Kredi, Konut