26 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumları! Aslan, Akrep, Terazi, Koç, Kova burçları dikkat! Aşk, Para, Kredi, Konut

26 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumları! Aslan, Akrep, Terazi, Koç, Kova burçları dikkat! Aşk, Para, Kredi, Konut

26 Ekim Çarşamba günlük burç yorumları: Parçalı Güneş Tutulması hayatımızda parça parça değişimler getirecek önümüzdeki 6 ay boyunca. Akrep, Kova, Aslan ve Boğa’lar Güneş’e çıplak gözle bakmasınlar. En çok etkiyi siz alacaksınız! Haftanın şanslı burçları; Balık, Aslan, Yengeç ve Terazi...

26 Ekim Çarşamba günlük burç yorumları: Parçalı Güneş Tutulması hayatımızda parça parça değişimler getirecek önümüzdeki 6 ay boyunca. Akrep, Kova, Aslan ve Boğa’lar Güneş’e çıplak gözle bakmasınlar. En çok etkiyi siz alacaksınız! Güneş Tutulması'yla birlikte kişisel hayatlar daha fazla odak noktası haline gelecek. Şifa, iş para bekleyene kısmet, eş yuva çocuk bekleyene aile kurması için tüm enerjiler tüm kapılar açık.

26 Ekim 2022 Koç Burcu Günlük Yorumu

26 Ekim Koç Burcu Günlük Yorumu: Fiziksel görüntünüz için daha önce cesaret edemediğiniz radikal kararları alabilirsiniz. Çalışma koşullarınız konusunda aniden değişiklikler gündeme gelebilir. Genel olarak ayrıntılı olarak incelemeli ve son kararı vermelisiniz. İleride pişman olacağınız konulardan dolayı acil kararlar vermemelisiniz.

26 Ekim 2022 Boğa Burcu Günlük Yorumu

26 Ekim Boğa Burcu Günlük Yorumu: Karşıt burcunuzda gerçekleşecek tutulma Boğa burcunun ilk günlerinde doğanları daha fazla etkisi altına alacak. İlişkinizde içselleştirdiğiniz konular, bir bir karşınıza çıkarken, “nerede yanlış yaptım?” sözünü daha fazla söyleyeceksiniz.

26 Ekim 2022 İkizler Burcu Günlük Yorumu

26 Ekim Koç İkizler Günlük Yorumu: Bazı kişilere yersiz ödünler verdiğinizi fark edeceksiniz. Tutulma ile beraber değişim isteyen ruhunuzun rüzgârına kapılacaksınız. Herkese karşı çok içten duygular ile yer alacaksınız. Bu kadar alttan alan yapınızın olması her alanda iyi olmanıza yardımcı olacak. Rahat olun.

26 Ekim 2022 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

26 Ekim Yengeç Burcu Günlük Yorumu: Birçok konunun omuzlarınızda bir yük olduğunu fark edeceksiniz. Kendinizi mutsuz eden insanlardan ve olaylardan uzak durmalı. Yakın bir zamanda iş hayatlarından olumlu dönüşler alacaklar biraz sabırlı olmaları gerekiyor.

26 Ekim 2022 Aslan Burcu Günlük Yorumu

26 Ekim Aslan Burcu Günlük Yorumu: Aslan burcu, kırgınlıklar ön planda olacak. Bu kadar kırgınlık dolu anlar yaşamak gün bitsin diye resmen kaçacak insan olmanıza işaret edecek. Taşınma, yer değişikliği, ev alım satım ve ebeveyn sağlığı gündemde. Bekarlara evlilik açık. Herkese sorumluluğu hatırlatan ve yuvanızdaki parayı yöneten siz olacaksınız. O yüzden kendinizi koruyun.

26 Ekim 2022 Başak Burcu Günlük Yorumu

26 Ekim Başak Burcu Günlük Yorumu: Çevrenizde o kadar çok fesat insanlar var ki her ne yapar iseniz yapın adeta sizleri çekemiyorlar. Bu yüzden de daha çok kendiniz için emek veren ve sabır ile hareket eden kişiler olun. Kardeş kavgalarına dikkat. Eğitimde şanslı bir dönem. İç dünyanızda sürekli zuhur eden değer yargılarınızı hayatınıza uygulamak güç verecek.

26 Ekim 2022 Terazi Burcu Günlük Yorumu

26 Ekim Terazi Burcu Günlük Yorumu: Tutulmanın finansal en şanslısı para sana akacak. Akarken doldur. Yatırımlarda şans. Gözlemci ve analizci tarafınız, insan tanıma konusundaki becerilerinizi daha fazla ön plana çıkaracak.

26 Ekim 2022 Akrep Burcu Günlük Yorumu

26 Ekim Akrep Burcu Günlük Yorumu: Akrepte gerçekleşen bu tutulma sırları, gizli olanı açığa çıkaracak. İfşalar başlıyor. Birilerinin başı, birilerinin cebi yanacak. Hayatın kökten değişecek. Aile, ev, iş her şey yeniden yapılanacak ve hayrına olacak bir dönüşüme gireceksin. Güneş Tutulması burcunuzda gerçekleşecek. Tutulmanın etkisiyle yıllardır odaklandığınız fakat bir türlü gerçekleştiremediğiniz aksiyonlar için harekete geçeceksiniz.

26 Ekim 2022 Yay Burcu Günlük Yorumu

26 Ekim Yay Burcu Günlük Yorumu: Kariyerde yeni fırsatlar, kendine zaman ayırmalı travmalarınla yüzleşmelisin. Sağlığına çok dikkat et. Uzun zamandır canını dişine takıp birikim yapanlardansanız, emeklerinizi çeşitli yatırım yollarıyla somutlaştırmak isteyeceksiniz.

26 Ekim 2022 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

26 Ekim Oğlak Burcu Günlük Yorumu: Hayalini kurduğun bir dikele kavuşma vakti. Arkadaş ilişkilerine bu dönemde dikkat. Bekarlara aşk Kova: Terfi ,atama yeni iş fırsatları açık. Evlilik kararı alınabilir. Balık: Yurt dışı ve eğitimde şanslı bir dönem. Sosyal medya e ticaret işlerinde açıklık. Kararlılığınızı, disiplininizi ve çalışma biçiminizi kıskananların olduğunu fark edeceksiniz.

26 Ekim 2022 Kova Burcu Günlük Yorum

26 Ekim Kova Burcu Günlük Yorumu: İnsanlara karşı tahammül seviyenizin bitecek olduğuna işaret ediyor. Rekabetin yüksek olduğu bir iş yerinde çalışıyorsanız, gerçek potansiyelinizi açığa çıkarmak, öne çıkmak adına daha hırslı bir profil çizmeye başlayacaksınız.

26 Ekim 2022 Balık Burcu Günlük Yorum

26 Ekim Balık Burcu Günlük Yorumu: Narin bir kişiliğe yeniden devam edeceğinize işaret ediyor. Bir süredir ilişkinleriniz ile ilgili ciddi sınavlardan geçiyorsanız, tüm sorunları bertaraf edecek ve sil baştan başlamak isteyeceksiniz. Fakat siz kendiniz için hareket edin ve insanları takmadan rahat hareket etmeyi tercih edin.

26 Ekim Çarşamba Gündemi

  • KOÇ: Yeni başlangıçlar
  • BOĞA: Gizli kalmış olaylar
  • İKİZLER: Bitkin bir gün
  • YENGEÇ: Flört ve ex gündem
  • ASLAN: Harcamalar
  • BAŞAK: Sebepsiz sinir
  • TERAZİ: Öfke
  • AKREP: Kaygı
  • YAY: Stresli bir gün
  • OĞLAK: Güven sorunları
  • KOVA: Kontrol sorunları
  • BALIK: Üzüntü

24-30 Ekim Haftalık Burcunuzda Sizleri Neler Bekliyor?

burc.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.