Kuruluş Osman dizisinde şoke eden ayrılık! Başrol oyuncusu diziye veda etti! Dizinin başından beri yer alan karakter..

Kuruluş Osman dizisi izleyicileri şoke etmeye devam ediyor. Son olan gelişme ile başrol diziye veda etti. Kuruluş Osman dizisine hangi oyuncu veda etti? Kuruluş Osman dizisinde neler oluyor? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? Tüm detaylar haberimizde..

ATV ekranlarının fenomen ve reyting rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman izleyicileri şoke etmeye devam ediyor. Her hafta heyecanın dorukta olduğu bölümlerin yanı sıra ayrılık haberleriyle de gündemdeki yerini koruyan Kuruluş Osman son gelişmeler ile yine sosyal medyada konu olmayı başardı. Yeni gelişmeler ışığında izleyicileri üzen bir ayrılık gerçekleşecek. Kuruluş Osman dizisinin başrolünde yer alan karakter ne yazık ki hayranlarına ve izleyicilere veda etti. 

Kuruluş Osman dizisinde şoke eden ayrılık! 

Her hafta efsane bölümlere yer veren ve izleyicileri heyecanlandıran Kuruluş Osman dizisi, bu hafta ne yazık ki üzücü bir haberle karşımıza çıkıyor. Burak Özçivit, Erkan Avcı ve Cüneyt Arkın gibi ünlü isimlerin yer aldığı Kuruluş Osman, üzen bir ayrılık haberiyle şok etkisi yarattı.  

Kuruluş Osman hangi oyuncular ve karakter ayrıldı?

Son yaşanan gelişmeler karşısında Kuruluş Osman dizisinde birçok oyuncu ayrılmak durumunda kaldı. Fenomen dizide Dündar Bey hayatını kaybetti. Dündar Bey’e hayat veren ünlü oyuncu Ragıp Savaş ne yazık ki ekranlara veda etti. Bu ayrılık hikayenin gidişatı nedeniyle gerçekleşti. Arka planda bireysel olarak herhangi bir ayrılma kararı söz konusu değil. 

Kuruluş Osman Dündar Bey nasıl öldü? 

54 bölündür Kuruluş Osman dizisinde yer alan ve Dündar Bey karakterine can veren Ragıp Savaş ekranlar veda etti. Bu gelişmelerden sonra izleyiciler Osman Gazi gerçekte amcasının canına kıydı mı? Ve Dündar Bey nasıl hayatını kaybetti? Gibi soruların yanıtlarını aramaya koyuldular. 

Tarihte yer alan bilgilere göre Bilecik'te yer alan Tekfur ile anlaşma sağlayan Dündar Bey, Osman Gazi’nin ölmesini istiyordu. Sonraki süreçte bu yaptğından dolayı af dileyen Dündar Bey, ne yazık ki affı kabul edilmiyor. Bu nedende öldürüldüğü belirtiliyor. Ancak öldüren kişinin Osman Gazi olup olmadığı belli değil. 

İlginizi çekebilir 

Star TV'de yeni dizi başlıyor! Kağıt Ev dizisinin konusu nedir? Kağıt Ev oyuncuları kimlerdir? Kağıt Ev dizisi ne zaman başlayacak?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dizi-Film Haberleri

Netflix'in popüler dizisi Sexyfy Konusu Nedir? 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?
Gönül Dağı Dizisinde Büyük Sürpriz: Eski Oyuncu Geri Dönüyor!
Fox TV'de yayınlanan Bambaşka Biri dizisinin konusu ne, Oyuncuları kimler? Hangi kanalda oynuyor
TV8'in Sevilen Proğramı MasterChef son bölümde kim elendi? MasterChef All Star'da 24 Eylül Pazar kim gitti?