Star TV'de yeni dizi başlıyor! Kağıt Ev dizisinin konusu nedir? Kağıt Ev oyuncuları kimlerdir? Kağıt Ev dizisi ne zaman başlayacak?

Star TV'de yeni dizi başlıyor! Kağıt Ev dizisinin konusu nedir? Kağıt Ev oyuncuları kimlerdir? Kağıt Ev dizisi ne zaman başlayacak?

Start TV ekranlarının yeni soluklu dizisi Kağıt Ev yakında izleyicisiyle buluşacak. Başrolde Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı dizi bomba gibi geliyor. Fırat ailesini konu alacak yapım müthiş bir senaryoya sahip. Kağıt Ev dizisi hakkındaki tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Star TV ekranlarının yeni soluklu dizisi Kağıt Ev duyuruldu. Afiş ve dizi ile ilgili birçok detay açığa çıktı. Açığa çıkan detaylar arasında hangi oyuncuların yer alacağı, dizinin konusu ve afiş görselleri yer alıyor. Büyük dikakt çeken ve beklenilen diziler arasına girmeyi başaran Kağıt Ev için tüm detaylara haberimizde yer verdik. Kağıt Ev dizisinin oyuncuları kimlerdir? Konusu nedir? Kağıt Ev ne zaman başlayacak? Sorularının detayları açıklamaları için okumaya devam edin. 

Kağıt Ev dizisinin konusu

kagit-ev-rjbt.jpg

Cihan, Aydın, Mert, Cemre ve Melisa gibi karakterlerin yer aldığı bir aile huzur ve refah içinde yaşamaktadır. Herkes tarafından resmen imrenilecek bir hayatları bulunuyor. Bireylerin kariyerleri ve yaşantısı mükemmel olarak karşımıza çıkıyor. Bu imrenilesi hayat bir hata ile darmaduman oluyor. Fırtına ailesi yaptıkları kötü bir hata ve verdikleri yanlış bir karar yüzünden hayatlarını ters düz ediyorlar. Yıllarca emek verdikleri mükemmel aile tablosu bununla beraber bozulacak. Aile hem çocuklarını hem de tekrardan eski düzenine kavuşmak için ellerinden ne geliyorlarsa yapacaklardır. 

Kağıt Ev dizisinin oyuncuları 

ev-eunj-cover.jpg

Başrol oyuncuları arasında Erdal Beşikçioğlu Cihan karakteri ile Nur Fettahoğlu ise Aylin karakteri ile rol alacak. Ayrıca Helin Kandemir ailenin büyük kızı Cemre olarak rol alacak ve Bulut Teker ise küçük kızları Melisa rolünü üstlenecek. Ek olarak çok değerli oyuncular arasında Nejat Uygur, Yaşar Üzer, Bülent Gültekin ve Tuğçe Aykut gibi isimler yer alıyor. 

Kağıt Ev ne zaman başlayacak? 

Star TV ekranlarının yeni soluklu dizisi Kağıt Ev, 19 Nisan Pazartesi günü izleyicisiyle buluşacak.

İlginizi çekebilir...

EDHO dizisine Kurtlar Vadisi sürpriz ismi katıldı! Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Sırp Rıdvan transferi! 191. bölümde geliyor! O bomba isim...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.