EDHO dizisine Kurtlar Vadisi sürpriz ismi katıldı! Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Sırp Rıdvan transferi! 191. bölümde geliyor! O bomba isim...

EDHO dizisine Kurtlar Vadisi sürpriz ismi katıldı! Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Sırp Rıdvan transferi! 191. bölümde geliyor! O bomba isim...

EDHO dizisine Kurtlar Vadisi sürpriz ismi katıldı! 191. bölümde bomba isim Sırp Rıdvan karakteriyle geliyor. Kurtlar Vadisi dizisinden aşina olduğunuz ünlü isim diziye büyük hareket getirecek. Gelecek olan isim ve detaylar haberimizde.

Ekranların sevilen ve reyting rekorları kıran dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, hayranları sevindirecek haber ile geliyor. İlerleyen haftalarda gelecek yeni bölüm ile bomba bir isim katılıyor. Bu ismi herkes Kurtlar Vadisi dizisinden biliyor ve diziye gerçekten büyük bir hit kazandıracak. EDHO’ya Sırp Rıdvan geliyor! Sırp Rıdvan karakterini oynayacak kişiyi Kurtlar Vadisi dizisinden herkes biliyor. 191. Bölümde gelecek olan ünlü oyuncu diziye damgasını vuracak. İşte 191. Bölümde olacaklar ve katılacak olan oyuncunun detayları. 

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine sürpriz transfer

Reyting rekorları kıran ve yüksek izlenmelerle her hafta izleyicileri yerinden kaldıran diziye, dev bir transfer yapıdı. 191. Bölümde gelecek olan oyuncu için şu anda bir fragman bulunmuyor. 191. Bölüm fragmanında karşımıza çıkacak olan Sırp Rıdvan karakterini herkes fazlasıyla merak ediyor.  

EDHO önceki bölümlerde neler yaşandı?

edh-3.jpg

Bir önceki bölümünde Tipi, Haşmet Façalı ve Doğan’ın yokluğu izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Onların yokluğunu herkes aradı diyebiliriz. Sevilen üç isim virüs nedeniyle çekimlere katılamadı. Façalı, Doğan ve Tipi küresel salgın nedeniyle 2 hafta daha dizide yer almayacak. Bu üç ismin yanı sıra Miko karakteri de önceki bölümde yer almayan isimlerden biriydi. 

Geceye damgasını vuran en çok Doğan karakteri oldu. Ali Sürmeli testinin pozitif çıkması nedeniyle diziye ara veren bir isimdi.  

Sırp Rıdvan karakterini kim oynayacak? 

191. Bölümde gelecek olan karakterin ismi açıklandı. Herkesin bildiği ve tanıdığı bir isim Hakan Boyav, Sırp Rıdvan karakteri olarak yer alması planlanıyor. Hakan Boyav en son Payitaht Abulhamid dizisnde yer alıyordu. 3 sezondur burada çekimlere katılıyordu. Acımasız bir karaktere bürünecek olan Boyav, Sırp Rıdvan karakterini oynayacak mı soruları sosyal medyada konu oldu. 

Ömür Façalı diziye veda edecek! 

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ayrılacak olan bir isim daha açıklandı. Çocuğunun okulu nedeniyle diziden ayrılmak isteyen Ömür Façalı, dizinin finalinde veda edecek. Senarist öyle bir kurgu hazırladı ki, sezon finalindeki ayrılışı uzun bir süre konuşulacak. 

İlginizi çekebilir 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum