TRT bir dizinin daha fişini çekti: Final yapmak zorunda kaldı! Yerine Barbaros dizisi geliyor!

TRT 1 ekranlarında boy gösteren komedi dizisi final yapmak zorunda kaldı. İzleyicilerine ve hayranlarına veda ediyor. Yerine ise yeni soluklu dizi Barbaros gelecek. Tüm detaylar haberimizde.

TRT 1 ekranları bu zamana kadar sağlam yapımlarla yoluna devam etmeye çalıştı. Her kanalın kendi politikası olduğu gibi reytingleri düşen diziler için son yaklaşıyor demektir. İzlenmeler düştüğü esnada dizilere kısa bir süre tanınıyor. Eğer toparlanma gerçekleşmez ise dizinin ne yazık ki final yapması zorunlu hale geliyor. Çünkü kanala bir katkı sağlamadığından dolayı fişi çekilmiş oluyor. Son gelen haberler ise yeni bir dizinin daha final kapılarını aralaması oldu. Kemik kitlesi bu duruma bir hayli üzülecek. 

TRT 1 final yapacak olan dizilere bir yenisini daha ekliyor

En son TRT ekranlarında Payitaht Abdulhamid dizisi için final kararı çıkmıştı. Başından bu yana sağlam reytingleriyle başarılı sezonlar geçiren dizi, yakında final yapacak. Final kararının açıklanmasından bir süre sonra kanalın bir süredir takibinde olduğu yeni bir dizi daha final yapması kararlaştırıldı. Yeni final yapacak yapımın adı ise Tövbeler Olsun dizisi oldu. 

Reyting konusunda yüzü gülmedi

Tövbeler Olsun dizisi uzun süredir toparlanma sinyalleri verse de bu hiçbir zaman gerçekleşmedi. Komedi ve eğlence temalı yapım diğer dizilerin yanında bir hayli sönük kaldı. TRT 1 ekranlarında yer alan genel olarak siyasi ve dram ağırlıklı yapımların yanında komedi teması izleyiciler tarafından pek rağbet görmedi. 

Başrollerinde Erkan Can ve Seda Türkmen gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Tövbeler Olsun dizisi Ağustos 2020 yılında ilk bölümünü yayınlamıştı. 25 Mart 2021 Perşembe günü ise yayınlayacağı final bölümü ile ekranlara ve hayranlarına veda edecek. Bugüne kadar 30 bölüm yayınlanan dizi 31. Bölüm itibariyle ekranlardan kalkacak. 

İlginizi çekebilir 

Final yapması beklenen Arıza dizisinde akıl almaz kavga: Set ekibi birbirine girdi!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dizi-Film Haberleri

Netflix'in popüler dizisi Sexyfy Konusu Nedir? 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?
Gönül Dağı Dizisinde Büyük Sürpriz: Eski Oyuncu Geri Dönüyor!
Fox TV'de yayınlanan Bambaşka Biri dizisinin konusu ne, Oyuncuları kimler? Hangi kanalda oynuyor
TV8'in Sevilen Proğramı MasterChef son bölümde kim elendi? MasterChef All Star'da 24 Eylül Pazar kim gitti?