Final yapması beklenen Arıza dizisinde akıl almaz kavga: Set ekibi birbirine girdi!

Final yapması beklenen Arıza dizisinde akıl almaz kavga: Set ekibi birbirine girdi!

Arıza dizisinde olay üstüne olay yaşanıyor. Dizinin final bölümleri çekilirken, sette akıl almaz tartışmalar yaşandı. Büyük kavgaya yapımcılar araya girdi. Arıza dizisinde set ekibi neden birbirine girdi? Arıza dizisinde neler oluyor? Arıza dizisi ne zaman final yapacak?

Final sahnelerine hazırlık yapan Arıza setinde tartışmalar yaşanmaya devam ediyor. Final bölümlerine geçiş yapan ve ekranlardan ayrılacak olan Arıza dizisi, yine bir kavga olayıyla gündeme geldi. Bölüm çekimleri yapılırken set arkadaşları birbirlerine girdi. Olay esnasında sinirler gerildi ve ağza alınmayacak sözler söylendi. Set krizine neden olan olaylar silsilesi sonucu birçok kişi sahne çekimlerinden ayrıldı. Akıllara durgunluk veren olayın perde arkası ve detayları haberimizde yer almaktadır. Okumaya devam edin. 

Arıza setinde büyük olaylar! 

t25-ariza-dizisinden-flas-kar-668.jpg

Final çekimlerinin bitmesine ve ekranlara veda etmesine az bir süre kala sette herkes birbirine girdi. Herkesin birbirini suçladığı olayda, sonuçlar biraz ağır oldu. Başrol oyuncuları arasında Tolga Sarıtaş ve Olgun Toker gibi isimlerin yer aldığı Arıza dizisi 30. Bölümüyle birlikte final yapacak. 

Arıza dizisinin iki ünlü başrol oyuncusu Ahmet Mümtaz Taylan ve Ayça Ayşin Turan, ikinci yönetmen şikayet oldu. Bu şikayet üzerinde set arkadaşlarından büyük tepki aldılar. İki başrol oyuncusunun ikinci yönetmen ile araları iyi değildi ancak diğer set arkadaşları için bir sorun yoktu. Dolayısıyla ‘’bizim bir sorunumuz yok’’ denmesi sette krizin yaşanmasına sebep oldu. 

Yapımcılar araya girdi

13219136-728xauto.png

İkinci yönetmen Savaş İlhan’dan şikayetçi olan iki başrol oyuncusu, yönetmen ile araları iyi olan Olgun Toker ve Yeşim Salkım gibi set ekibinde bulunan oyuncuları çileden çıkardı. Olgun Toker tüm sinirini Ayça Ayşin’in makyözünden çıkardı. Arka planda iş tutan makyöz bu nedenle sinir küpüne bindi. Olayların tamamen karıştığı sette dizinin yapımcıları araya girdi. 

Yapımcıların araya girmesiyle ortalık yumuşamış ve taraflar birbirlerinden özür dilemişti. Birbirlerine olan bağrış ve çağrışları durulmuştu. Son yaşanan hadise hayranlarını bir hayli üzmüş oldu. 

İlginizi çekebilir 

Acun Ilıcalı'dan Exxen'e bomba transfer: Müge Anlı Exxen'e transfer oldu!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.