Acun Ilıcalı'dan Exxen'e bomba transfer: Müge Anlı Exxen'e transfer oldu!

Acun Ilıcalı'dan Exxen'e bomba transfer: Müge Anlı Exxen'e transfer oldu!

Exxen programı yeni bir bombayla karşımıza çıkıyor. Müge Anlı Exxen programı ile anlaşarak hayranlarına büyük heyecan yarattı. Müge Anlı Exxen programında ne yapacak? Tüm detaylar haberimizde.

Exxen programı gün geçtikçe yayılmaya ve sosyal medyada patlamaya devam ediyor. Acun Ilıcalı tarafından yönetilen yarışma programı izleyicilere keyifli ve heyecanlı anlar yaşatmaya devam ediyor. Exxen programının son bombası ise yine sosyal medyada yerini aldı. Son bomba Müge Anlı’nın programa davet edilmesi sonucu buraya transfer olmasıdır.

Öte yandan akıllarda birçok soru oluşturan bu transfer hayranları tarafından heyecanla karşılandı. Exxen programına transfer olan Müge Anlı hangi programı yapacak? Müge Anlı ne zaman gelecek? Gibi birçok sorunun cevabı ve detayları haberimizde. Okumaya devam edin. 

Acun Ilıcıalı yaptığı transferlerle ve alımlarla gündemdeki yerini korumaya ve yükseltmeye devam ediyor. En son hamlesi Leyla ile Mecnun dizisinin haklarını satın almasıyla gündeme gelen Acun Ilıcalı, sırada Müge Anlı transferiyle gündemde. Müge Anlı bombası çok konuşulacak ve ses getirecek bir hamle oldu. Ekranların sevilen dedektifi ve olayların aydınlatılmasına oldukça yararı olan programını hemen hemen herkes biliyordur. Programdaki başarısını muhakkak Exxen proramına da aktracaktır. 

Acun Ilıcalı’dan Müge Anlı hamlesi 

csdz-8phq-cover.jpg

Netflix platformuna rakip olarak oluşturduğu Exxen programıyla birlikte bu programa birçok dizi ve film yapımları başarıyla eklendi. Eklenmeye de devam ediyor. Yine en son yaptığı hamlelerden birisi Sihirli Annem dizisiydi. Daha sonra ise TRT 1 ekranlarında boy göstermiş ve zamanın en çok izlenen dizisi Leyla ile Mecnun yapımının haklarını satın almıştı. Şimdi sırada ise Müge Anlı yer alıyor. Yaptığı transferler gerçekten büyük ses getirmeye devam ediyor. 

Müge Anlı geliyor! 

1616395748-acun-ilicali-muge-anli-yi-exxen-e-transfer-etti-bomba-teklifi-yapti-1.jpg

Müge Anlı’nın programı yaz sezonu gelmesiyle ara verecek olduğunu hepimiz biliyoruz. Dolayısıyla bu süreçte hem kendisi için hem de programı için büyük bir boşluk olacaktır. Bu boşluğu Exxen ile doldurulması planlanıyor. Son gelen kesin haberler Acun Ilıcalı ile anlaşma sağlandığı yönünde. Ancak burada yapacağı program ve hamleler henüz net değil. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde daha fazla açıklama ve detay gelecektir. Hepimiz bu yeni hamlenin detaylarını merakla bekliyor olacağız. 

İlginizi çekebilir

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde şoke eden olay: Başrol diziden ayrıldı!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.