Kütahya’da Yeni Yılın İlk Bebeği

Kütahya'da 2021 yılının ilk bebeği Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dünyaya gelen Karabağ çiftinin erkek bebeği oldu.

Kütahya'da 2021 yılının ilk bebeği Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dünyaya gelen Karabağ çiftinin erkek bebeği oldu.

Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde saat 04.15'de bir erkek bebek dünyaya getiren Özlem Karabağ, yeni yılın ilk saatlerinde anne olmanın mutluluğunu yaşadı.

KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Sercan Şimşek ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Çiğdem Zeren, Karabağ ailesini ziyaret ederek mutluluklarına ortak oldular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Görünmezde Gezinmek Sergisi İ̇zmir’de Açıldı
Erkek Çocuk Ve Baba İ̇lişkisi Nasıl Olmalı?
İ̇ran’da Nükleer Sızıntı Oluştu !
İ̇srail İ̇ran Savaşı Nedeniyle İ̇zmirli Gazeteciler Canlı Yayında Kavga Etti
Dünyaca Ünlü Beyin Cerrahı Prof. Dr. Gazi Yaşargil Hayatını Kaybetti