Xiaomi fabrikasının açılış tarihi belli oldu! 2000 kişi işe alınacak! İşte başvuru şartları

Xiaomi fabrikası için tarih belli oldu. Xiaomi fabrikası ne zaman açılacak? Xiaomi fabrikasına kaç kişi alınacak? Xiaomi başvuru şartları nelerdir?

Teknoloji devlerinden biri olan Xiaomi, telefonun yanı sıra televizyon üretimine de el atacak. Ülkemizde çokça kullanılan Xiaomi telefonlar için üretim fabrikası kurulacak. Kurulacak bu fabrikaya genç istihdamı sağlanacak. 2000 kişinin alınacağı fabrika için çeşitli şartlar aranacak. Xiaomi fabrikası ne zaman açılıyor? Xiaomi fabrikasına başvuru şartları neler olacak? Tüm detaylar haberimizde. Okumaya devam edin.

Xiaomi fabrikasının açılış tarihi belli oldu!

Fabrika üzerinde uzun süre boyunca çalışmalar yapılıyordu. Öncelikle geçen haftalarda sizlere nerede açılacağını söylemiştik. Yine dile getirelim. İstanbul Avcılar'da açılacak olan fabrika, telefon üretimine başlayacak. Ek olarak telefonun yanı sıra tv üretimine de el atılacak. Son gelen gelişmeler ışığından da tam olarak 2 bin kişinin iş istihdamı sağlanacak. Böylece genç işe alımlar başlayacak.

Xiaomi fabrikasının açılış tarihi belli oldu. Resmi olarak açıklandı. Fabrikanın resmi açılış tarihi 29 Mart 2021 olarak belirlendi. Açılışa az bir süre kala artık fabrikanın tüm yapım süreci tamamlanmış oldu.

Yıllık olarak 5 milyon adet telefon üretimi hedefleniyor

Açılacak olan Xiaomi fabrikasında, telefon üretimi yıl boyunca aralıksız devam edecek. Yeni gelecek istihdamla birlikte yıllık olarak 5 milyon adet telefon üretimi hedeflenmektedir. Oldukça yüksek boyutta üretim kapasitesine sahip olan fabrikada, ülkemiz için ucuz telefon satışı hedeflenmektedir. Kendi ülkemizde üretildiğiniden dolayı herhangi bir aracı kurum olmadan direkt satın alınacak. Böylece daha ucuza telefonlara ulaşmış olacağız.

Xiaomi fabrikası başvuru şartları nelerdir? Nasıl başvurulur?

Başvurunuzu öncelikle v-merveyeniev@xiaomi.co mail adresine cv göndermeniz gerekmektedir. En sağlıklı yolu budur. Şuan için herhangi bir ön koşul ileri sürmemektedirler. Gerekli dönüşleri mail adresinden yapacaklardır.

İlginizi çekebilir

Twitter, Memphis yazanların hesaplarını kapatıyor mu? Twitter, 'Memphis' yazınca ne oluyor?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Instagram Reels'e Para Ödenmeye Başlıyor mu? İşte Detaylar...
X (Twitter) herkese ücretli mi olacak? Elon Musk ölüyü bıraktı, dirinin peşinde!
Snapchat ChatGPT'ye rakip olabilecek mi?
Instagram çöktü mü? İnstagrama neden girilmiyor?