Van'da birçok kuş türünün yaşadığı sulak alanda yangın

Van’ın Muradiye ilçesinde bidçok kuş türünün yaşadığı sulak alanda çıkan yangın itfaiye ile Van Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından söndürüldü.

Van’ın Muradiye ilçesinde bidçok kuş türünün yaşadığı sulak alanda çıkan yangın itfaiye ile Van Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre yangın, Muradiye ilçesi Bendimahi sulak alanında meydana geldi. Sabah erken saatlerde sulak alanda meydana gelen yangına, Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Muradiye İlçe Grup Amirligi ile Van Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri tatafından müdahale edilerek söndürüldü.

Sazlık alanı yakan kişi yada kişilerin tespiti için soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Van’da kısıtlama nedeniyle ulaşım saatleri yeniden belirlendi
Van’da sokağa çıkma kısıtlaması öncesi yoğunluk
Gürpınar’da kuruyan otlar alev alev yandı
Başhekim Çelik’ten hasta ve personele moral ziyareti
Van Büyükşehir Belediyesi dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor