Adana Demirspor Coin = 1 TL

Adana Demirspor Coin = 1 TL

Türkiye’nin futbol kulüplerinden biri olarak faaliyet gösteren Adana Demirspor, kendi kripto parasını duyurdu. Kripto paranın 1 birim karşılığı ise 1 Türk Lirası olarak belirlendi.

TFF 1. Lig’de oynayan Adana Demirspor, kendi adıyla bir kripto coin yarattıklarını duyurdu. Adana Demirspor ve Bitexen iş birliği ile yapılan kripto coin, “Adana Demirspor Coin” olarak seçti. Para karşılığı ise 1 TL olarak belirlendi.

Kulüp Haricinde Kullanılmayacak

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, 1 ADS coin = 1 TL olarak belirlendi. Taraftarların kullanımına sunulan ADS coin, mevcut aşamada sadece kulüp içerisinde kullanılacak. Yani borsa üzerinde herhangi bir meta özelliğine sahip olmayacak. Taraftarların kendilerini kulübün bir parçası gibi hissetmeleri için yapılan ADS coin, sadece kulüp içerisindeki harcamalarda kullanılabilecek.

İlginizi çekebilir...

4 Banka Bol Keseden Promosyon Dağıtmaya Başladı! Tam 1600 TL’ye Kadar Promosyon Ödemesi Yapacaklar

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.