4 Banka Bol Keseden Promosyon Dağıtmaya Başladı! Tam 1600 TL’ye Kadar Promosyon Ödemesi Yapacaklar

4 Banka Bol Keseden Promosyon Dağıtmaya Başladı! Tam 1600 TL’ye Kadar Promosyon Ödemesi Yapacaklar

Bankaların emeklilere özel promosyon kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. 3 yıl boyunca maaşını ilgili bankadan çekmeyi taahhüt eden emekliler, promosyon ödemesi alacaklar. Bankaların arasındaki yarış devam ederken emekliler için tam 1600 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılacak. İşte Garanti BBVA, TEB, İş Bankası ve Akbank arasındaki promosyon yarışı...

Kesenin Ağzını Açtılar!

Müşterilerini kaybetmek istemeyen bankalar arasındaki promosyon yarışı hız kesmeden devam ediyor! Emekli müşterilerin maaşlarını bankalarına çekmek için kampanyalarda fiyatlar yükseliyor. 4 banka emekli müşterileri bankasına kazandırmak için kesenin ağzını açtılar. Emekli maaşını ilgili bankaya taşıyanlar tam 1600 TL’ye kadar promosyon ödemesi alacaklar. Peki hangi banka ne kadar promosyon ödemesi verecek? İşte detaylar...

İş Bankası’ndan Emekliye Tam 1000 TL’ye Kadar Promosyon!

SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini hızlıca halledebilsin ve daha fazla kazanabilsin diye İş Bankası kollarını sıvadı. Emekli maaşını 3 yıl taahhütle İş Bankası’na taşıyan emekliler tam 1000 TL’ye kadar promosyon alacaklar. Üstelik emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar Maksimum Kart ve ek kartlar için herhangi bir masraf ödemeyecekler.

Akbank ile 1250 TL’ye Kadar Promosyon Kazanma İmkanı

Emekli maaşını 3 yıllığına Akbank’tan almayı taahhüt eden emekliler, 1250 TL’ye kadar promosyon kazanacaklar. Akbank tarafından yapılan açıklamada, SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı maaşını taşıyan emekliler 1250 TL promosyon alacaklar.

Emeklilerin bu promosyondan faydalanabilmesi için verilen süre aralığı ise 31 Mart 2021. Üstelik banka şubelerine gitmeden online işlemler ile de maaş taşıma işlemi yapılabilecek. Maaşlarını Akbank’a taşıyan emekliler, maaşları yatmadan 2 gün önce hesaplarından para çekme avantajına da sahip olacaklar.

Garanti BBVA’dan Ek Ürün Koşulsuz 1200 TL Promosyon

Garanti BBVA ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) arasında imzalanan anlaşmaya göre 1-31 Mart 2021 tarihleri arasında maaşını taşıyan emekliler 1200 TL’ye kadar promosyon alabilecekler. Bu noktada emekliler Garanti BBVA’dan 3 yıl boyunca emekli maaşı almayı taahhüt edecekler. Taahhüdü kabul eden emekliler promosyonlarını herhangi bir ek ürün almadan kullanabilecekler.

En Yüksek Promosyonu TEB Veriyor!

TEB’in resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre emekli maaşını 36 boyunca TEB’den çekmeyi taahhüt eden emekliler 1600 TL’ye kadar promosyon alacaklar. Bu promosyonu kazanmak için ise emeklilerin 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı tanımlaması gerekecek.

İlginizi çekebilir...

ING, Ziraat, PTT, Halkbank ve İş Bankası Açıkladı! Emekliye 20-30-50-100 Bin TL Kredi!

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.