ING, Ziraat, PTT, Halkbank ve İş Bankası Açıkladı! Emekliye 20-30-50-100 Bin TL Kredi!

ING, Ziraat, PTT, Halkbank ve İş Bankası Açıkladı! Emekliye 20-30-50-100 Bin TL Kredi!

Bankalar emeklilere özel kredi kampanyalarını tekrar düzenledi. ING, PTT, Ziraat Bankası, İş Bankası ve Halkbank emeklilere özel kredi vereceklerini duyurdu. Mart ayına özel hazırlanan emekli kredi kampanyalarında faiz oranları ve detaylar belli oldu. İşte nakite ihtiyacı olan emekliler için yapılan kampanyalar ve detaylar...

Bankalar emekli maaş müşterilerine özel birçok avantajlı kampanya yayımlamaya devam ediyor. Emekli maaşını ilgili bankadan çekmeyi taahhüt edenlere özel başlatılan bu kampanyalar kapsamında uygun faiz oranları ile nakit kullandırılacak. Peki emekli kredilerindeki başvuru şartları neler? Kredi limitleri bankalarda nasıl belirlendi?

Emekli Kredilerinde Başvuru Şartları Neler?

Emeklilerin ilgili bankalardan kredi çekebilmesi için belirlenen şartları uygulaması gerekmektedir. Bankaların standart kredi paketlerine göre çok daha avantajlı bir şekilde kredi kullanan emekliler, 20, 30, 50 ve 100 bin TL’ye kadar tutarlarda kredi çekebilecekler. Ancak öncelikle kredi çekilmek istenilen bankanın müşterisi olunması gerekiyor. Yani emeklilerin istediği bankadan kredi çekebilmesi için, o bankanın emekli maaş müşterisi olması gerekiyor.

Hangi Bankalar Ne Kadar Emekli Kredisi Veriyor?

2021 yılının ilk çeyreğinin sonlarına yaklaşırken, bankalar emeklilere özel kredi paketlerini açıkladı. Emekli maaşını ilgili bankaya taşımayı taahhüt eden emekliler, özel avantajlarla kredi çekebilecekler. İşte emeklilere kredi veren bankalar ve kredi limitleri:

  • Türkiye İş Bankası Emekli Kredisi, 100 bin TL
  • Garanti Bankası Emeklilere Özel Kredi, 100 bin TL
  • Vakıfbank Emeklilere Özel Kredi, 90 bin TL
  • Denizbank Emeklilik Kredisi, 55 bin TL
  • Aktif Bank PTT’den Emekliye Kredi, 50 bin TL
  • Şekerbank Emeklilere Özel Kredi, 50 bin TL
  • Ziraat Bankası Emekli Kredisi, 20 bin TL
  • ING Bank Emeklilere Kredi, 50 bin TL

Emekli Kredisi Başvuruları Nasıl Yapılır?

Emeklilerin kredi başvurusu yapabilmesi için bizzat banka şubelerine gitmesi gerekmektedir. Çünkü, emekli maaşının kredi çekilecek olan bankaya taşınması gerekmektedir. Emekli maaşının taşınması işleminde ekstra emekli promosyon ödemesi de yapılmaktadır. Ancak emekli maaşının çekildiği bankadan kredi çekmek isteyen emekliler, online olarak (bankanın imkanları dahilinde) kredi çekebilmektedir.

İlginizi çekebilir...

Halkbank Normalleşme Sürecinde Kesenin Ağzını Açtı! Yüzde Sıfır Faiz ile 30-50-100 Bin TL Kredi Veriyor..

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum