Vakıfbank Uzattı! 15 Mart’a Kadar Başvurular Devam Edecek...

Vakıfbank Uzattı! 15 Mart’a Kadar Başvurular Devam Edecek...

Kamu bankası Vakıfbank geçtiğimiz haftalarda “Hack to Future” etkinliğini başlatmıştı. “Dijital Finansın Geleceğine Yön Ver” sloganıyla anılan etkinlikte gençlerin kurdukları takımlara 60 bin TL’ye kadar ödül verileceği açıklanmıştı. Yoğun talep kapsamında başvuru süreleri uzatıldı! Etkiliğe katılmak isteyen gençler 15 Mart 2021 tarihine kadar başvuru yapabilecekler.

Dereceye Giren Takımlara Toplam 60 Bin TL Ödül Verilecek

Geleceğin uygulamalarının seçildiği Hack to Future etkinliği, yazılım konusunda ilerlemek isteyen öğrencilere ışık tutuyor. Dereceye giren takımların 60 bin TL ödül kazanacağı bu etkinlikte geleceğin uygulamalarına yön verilecek. Takımlar halinde gençlerin yarıştığı bu etkinlikte yapay zeka sınıflandırma yöntemleri, yazılım bilgisi ve uygulamaların kullanılabilirliği esas alınacak. Finansal durumların yapay zeka yardımıyla karşılaştırılmasını esas alacak olan uygulamalarda tercihlere göre tasarruf yapılması ve verimliliğin arttırılması amaçlanacak. Bu amaçlara hizmet eden uygulamalar arasından jüri kararıyla birinci seçilecek. Seçilen takımlara ise toplamda 60 bin TL ödül verilecek.

Başvurular Uzatıldı!

Vakıfbank’ın başlatmış olduğu Hack to Future etkinliğinde dijital finans alanında geleceğe yön veren projeler ödüllendirilecek. Takımlar halinde girilen etkinlikte başarılı olan takımlara ise toplamda 60 bin TL ödül verilecek. Gençler arasında popülerleşen uygulamada başvurular uzatıldı. Talebin de fazla olduğu ve jürilerin diğer takımlara da olanak sağlaması için başvurular 15 Mart tarihine kadar uzatıldı. Gençler takımlarıyla birlikte başvurularını hacktothefuture.com.tr adresinden yapabilecekler.

İlginizi çekebilir...

Devlet Kesenin Ağzını Açtı! İş Kurmak İsteyenlere 65 Bin TL Hibe Kredi Veriyor..!

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.