Mucize Doktor dizisinden büyük ayrılık: Başrol diziden ayrılma kararı aldı!

Mucize Doktor dizisinden büyük ayrılık: Başrol diziden ayrılma kararı aldı!

Mucize Doktor dizisindeki başrol oynayan ünlü isim ayrılma kararı aldı! Mucize Doktor dizisinden hangi ünlü oyuncu ayrılacak? Mucize Doktor dizisinde neler oluyor?

Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor, hayranlarının karşısına dönem dönem şoke edici olaylarla çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise medyayı sallayan bir haber ile karşımıza çıkıyor. Diziden ünlü bir isim ve aynı zamanda başrol karakteri ayrılıyor. Mucize Doktor dizisinin hayranları gerçekten de bu habere üzülecek. Mucize Doktor dizisinden kim ayrıldı? Mucize Doktor dizisinden ne zaman ayrılacak? Tüm detaylar haberimizde.

FOX TV ekranlarının sevilen dizisinden ayrılan ayrılana. Artık dizide başrol oyuncusu kalmayacak. Geçtiğimiz dönemlerde de yine dizi ayrılık haberlerleriyle çalkalanmıştı. Kore dizisinden uyarlanan Mucize Doktor dizisinde bir başrol daha ayrılma kararı aldı. Sözleşme yenilenmesi yapılmayan o ünlü isim Ezgi Asaroğlu oldu.

53. bölümde diziye veda edecek

mucize-doktor-ezo-ortaya-cikti.png

Ezgi Asaroğlu daha önceden de Leyla ile Mecnun gibi büyük yapımlı dizilerde de rol almıştı Şimdi ise Mucize Doktor dizisine yeni rolünü kapmıştı. Ancak yeni gelmiş olmasına rağmen 53. bölümde izleyicilerine veda edecek. Ünlü ismin oyunculuğu üstüne diyebilecek bir şey yok. Başarılı işler çıkartan Ezgi Asaroğlu'nun diziden ayrılma haberi, hayranlarını ciddi manada üzen bir durum oldu.

13 bölüm için anlaşma sağlanan Ezgi Asaroğlu ile artık sözleşme yenilenmeyecek. Böylece Ezo karakterinin artık hikayesi uzatılmadan sona erecek. 

Ezo'nun Annesi'ne dizide ne olacak?

mucize-doktor-ezo.jpg

Büyük çekişmelerin yaşandığı ve Nazlı'ya rakip olan Ezo artık diziye veda edecek. Ezo'nun ayrılmasıyla Zerrin Tekindor'a ne olacak sorusu açıklanması gereken bir soru haline geldi. Şuan için Zerrin Tekindor adına herhangi bir ayrılma kararı ortada yok. Yeni bölümlerde ne olacağını hep birlikte göreceğiz.

İlginizi çekebilir

İzleyicileri üzen iki büyük haber: Star TV'de iki dizi birden yayından kaldırılıyor!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.