İzleyicileri üzen iki büyük haber: Star TV'de iki dizi birden yayından kaldırılıyor!

İzleyicileri üzen iki büyük haber: Star TV'de iki dizi birden yayından kaldırılıyor!

Star TV ekranlarında yayınlanan iki dizi birden yayından kalkıyor. Star TV'de hangi diziler yayından kalkıyor? Star TV hangi diziler final yapacak?

Star TV ekranlarında yayınlanan iki dizi birden yayından kalkıyor. Dizilerin hayranları için büyük şok üst üste geliyor. Bir dizi mecburi final yaparken, diğeri ise izlenmelerinin düşük olduğundan dolayı Star TV tarafından kaldırılıyor. Yayından kalkacak olan iki dizinin adı ne? Hangi diziler Star TV'den kaldırılacak? Tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Okumaya devam edin.

Aynı gün içerisinde iki diziden birden final kararı yayınlandı. İzleyiciler için büyük şok olan bu haberlerle resmen yıkıldılar. Perşembe ve Cuma günleri izleyicileriyle buluşan diziler, yakın zamanda yapacağı final bölümüyle yayından kalkacak. 

İki dizi birden yayından kalkıyor

sck.jpg

Yeni bölümleri yayınlandıktan sonra aynı saat içerisinde Çukur önce final bölümüne ne kadar kaldığını açıkladı. Kalan bölümlerini açıklayan Çukur dizisi için final bölümüne çoktan karar verildi. Öte yandan final kararı veren diğer dizi ise Payitaht Abdulhamid dizisinden geldi. Bu iki dizinin yanı sıra asıl açıklamak istediğimiz ve şok etkisi yaratacak iki dizi daha final kararı aldı. 

Ekranlarda resmen final yarışması başladı

5fe305b267b0a91f60ba0fe1.jpg

Payitaht Abdulhamid ve Çukur dizilerinin yanı sıra ekranları sallayan diğer iki diziden daha şok final kararları geldi. Yapımcılığını DNZ Film'in üstlendiği ve başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun bulunduğu Seni Çok Bekledim dizisinden final kararı çıktı. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ne yazık ki dizinin devam etmesini sağlayamadı.

Seni Çok Bekledim dizisinde senarist değişikliğine gidilmişti. Bu değişiklik diziyi etkilemiş olacak ki erken final yapma kararı alınmış.

Diğer erken final yapma kararı alan dizi ise yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın oturduğu ve Demet Akbağ ve Evrim Alasya gibi ünlü isimlerin yer aldığı Akrep dizisi oldu. Bu iki malesef ekranlara tutunamadı ve final kararı aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.