Facebook CEO'su Mark Zuckerberg Işınlanma Tarihini Açıkladı. Çok Önemli Açıklamalar

Facebook CEO'su Mark Zuckerberg Işınlanma Tarihini Açıkladı. Çok Önemli Açıklamalar

Facebook CEO'su Mark Zuckerberg ışınlanma tarihini verdi. Işınlanma tarihi ne zaman? Nasıl ışınlanacağız? Çok önemli detayların bulunduğu haberimiz sizlerle.

Facebook'un Ceo'su Mark Zuckerberg, ışınlanma ile ilgili tüm insanlığı ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu. Işınlanmanın yüzyıllardır süre gelen bir bulgu olduğunu ve bunun nasıl yapılacağı hakkında birçok teori üretilmişti. Ancak son zamanlarda teknolojinin bir hayli ilerlemesi ve aletlerin çok gelişmesi sebebiyle Mark Zuckerberg son noktayı koydu. Çok önemli açıklamalarda bulundu.

10 Sene İçinde Işınlanacağız

resized-7391b-6fc1ad91zuk.jpeg

Facebook'un Ceo'su Mark Zuckerberg, yaptığı açıklamada ''10 sene içerisinde ışınlanacağız'' ifadelerini kullandı. Bu sözüyle birlikte tüm dünya ayağa kalktı ve çok kısa sürede sosyal medyadaki yerini aldı. İnsanlığın uzun süreden beri cevap bulamadığı bu konu hakkında Mark Zuckerberg çok çarpıcı açıklamalarda bulunarak, 2030'lu yıllarda ışınlanmanın gerçekleşeceğini ve toplantılara artık ışınlanarak katılacağımızı dile getirdi.

The Information'a röportaj olarak verdiği demeçte ek olarak, ''Artık teknoloji sanaldan ibaret olacak, ilerideki teknoloji tamamen sanal gerçekliği kapsamaktadır'' ifadelerin kullandı.

Işınlanma Teknolojisi, Uçakları ve Arabaları Ortadan Kaldırmayacak

zuckerberg-isinlanma-icin-tarih-verdi-h140238-73eba.jpg

Gelişen teknolojilerin ardı ardı kesilmiyor. Hal böyle olunca insan ne olacağını kestiremiyor. Dolayısıyla Mark Zuckerberg gelişen teknolojiye ek olarak, eski araçlarımızın halen kullanılabilir durumda olacağından söz etmiştir. Işınlanma teknolojisinin bulunması itibariyle yine eskiden beri kullandığımız, araçları ve uçakları halen kullanıyor olacağız, onları kaldırmak gibi bir niyetmiz bulunmamaktadır, dedi. Bunun aynı zamanda hem toplum hem de gezegen için daha iyi olacağının altını çizdi.

Günümüzde sanal gerçeklik teknolojisinde büyük ilerleme kat ettik. Bu ilerlemeyle birlikte çok çeşitli teknolojiler üzerinde sanal gerçekliği kullanmaktayız. Oyun piyasasında ileri boyutta kullandığımız sanal gerçeklik teknolojisini daha da gelişeceğini şimdiden söyleyebiliriz. Dolayısıyla bu teknoloji geleceğin teknolojisi olma yolunda olduğunu rahatlıkla görebiliriz.

İlginizi çekebilir

NASA Gezgini Perseverance, Mars'tan Yeni Ses Kayıtları Gönderdi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.