Aydın Büyükşehir, İlbank’ı 3-0’la geçti

Aydın Büyükşehir, İlbank’ı 3-0’la geçti

Misli.com Sultanlar Ligi 18. Hafta karşılaşmasında Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol takımı deplasmanda İlbank’ı 3-0 mağlup etti.Aydının Sultanları iki hafta aradan sonra İlbank’ı mağlup ederek galibiyet hasretine son verdi. Ankara’da oynanan mücadelede setlerde rakibine 18-25, 22-25 ve 24-26 sayılarla üstünlük kuran Aydın Büyükşehir Belediyespor, ligin ikinci yarısındaki ilk galibiyetini aldı.

Misli.com Sultanlar Ligi 18. Hafta karşılaşmasında Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol takımı deplasmanda İlbank’ı 3-0 mağlup etti.

Aydının Sultanları iki hafta aradan sonra İlbank’ı mağlup ederek galibiyet hasretine son verdi. Ankara’da oynanan mücadelede setlerde rakibine 18-25, 22-25 ve 24-26 sayılarla üstünlük kuran Aydın Büyükşehir Belediyespor, ligin ikinci yarısındaki ilk galibiyetini aldı.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.