Diyarbakır’da Mehmetçik, engelli vatandaşlarla bir araya geldi

Diyarbakır’da Mehmetçik, engelli vatandaşlarla bir araya geldi

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde engelli vatandaşlara ziyaret gerçekleştirdi.3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ile Sur İlçe Jandarma Komutanlığı personeli, ilçeye bağlı Kırmasırt ve Karaçalı mahallelerinde bulunan engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Askerler, engelli vatandaşlarla bir süre görüştükten sonra kendilerine çeşitli hediyeler verdi.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde engelli vatandaşlara ziyaret gerçekleştirdi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ile Sur İlçe Jandarma Komutanlığı personeli, ilçeye bağlı Kırmasırt ve Karaçalı mahallelerinde bulunan engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Askerler, engelli vatandaşlarla bir süre görüştükten sonra kendilerine çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.