Acun Ilıcalı'dan önemli açıklama..! EXXEN'in açılış tarihi ertelendi mi? EXXEN'in aylık ücreti ne kadar olacak?

Acun Ilıcalı'dan önemli açıklama..! EXXEN'in açılış tarihi ertelendi mi? EXXEN'in aylık ücreti ne kadar olacak?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu, netflix, blu tv, puhu tv gibi bir çok dizi film izleme platformlarına rakip olarak gelecek olan EXXEN açılış tarihi ertelendi dedikodusu gündeme bomba gibi düştü. Günlerdir EXXEN'in aylık ücreti ne olacak, bir çok kulislerde dolaşan habere son noktayı Acun Ilıcalı koydu.

Acun Ilıcalı'nın yapmış olduğu 1 Ocak 2021 tarihinde yayınlanmaya başlayacak olan Exxen platformunun fiyatları hakkında ki yüzeysel bilgiler yavaş yavaş yayılmaya başladı! Acun Ilıcalı’nın yapmış olduğu bir açıklamasında ücreti makul fiyatlarda tutacağını belirtti. Acun Ilıcalı'nın yeni platformu için belirlemiş olduğu fiyat listesi ise internet ortamında belli oldu.

TV8 kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı, Netflix'e karşı büyük bir rakip olmak için Exxen adını verdiği bir platform kurmaya başlamıştı. Ilıcalı'nın ocak ayında internet ortamında yayımlanmaya başlayacak olan Exxen platformunda pek çok dizi ve yarışma olacağı da belirtildi.

Bu uygulama platformundaki içerikler için yaklaşık olarak 900 milyon TL harcayan Ilıcalı, misafir olarak gittiği bir YouTube kanalında ücret politikası için "Ücretler herkesin ödeyebileceği makul bir şekilde olacak" diye kısaca bahsetmişti.

Bunun üzerine tekrardan YouTube’dan yayın yapan Stolk isimli kanal, güvenilir birkaç farklı kaynaklardan almış oldukları bilgilere göre Exxen adlı uygulamanın aylık 7.99 TL olacağı, yıllık aboneliğinin alınmış durumunda ise aylık fiyatın 5.99 TL olacağını ortaya attı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.