Acun Ilıcalı’nın Yeni İçeriği Fight Club Exxen’de Olacak! Fragmanı Yayınlandı

Acun Ilıcalı’nın Yeni İçeriği Fight Club Exxen’de Olacak! Fragmanı Yayınlandı

Yaptığı programlarla adından çokça bahsettiren Acun Ilıcalı, son günlerde yeni platformu Exxen hakkında detaylı bir çalışma yürütüyor. Geçtiğimiz günlerde kızı Melisa için Sihirli Annem dizisini tekrar çektirdiğini belirten Acun, bugün Fight Club adındaki yeni yarışmasını duyurdu. Detaylar haberimizde…

Netflix, Amazon Prime gibi online gösterim servislerine rakip olarak Exxen’i açmaya hazırlanan Acun Ilıcalı, bir bir ardına bombaları patlatıyor. Son günlerde gündeme Kurtlar Vadisi’ni tekrar çekecek haberiyle gelen Exxen için Acun Ilıcalı bugün bir video yayımladı.

EXXEN NEDİR? EXXEN ÜCRETLİ Mİ?

Exxen, Netflix gibi bir yayın platformudur. Dizi, film, belgesel ve Youtuber içerikleriyle dolu olacak Exxen, Acun Medya’ya aittir. Global çapta iş çıkartmak isteyen Ilıcalı, 1500 kişilik devasa bir ekiple Exxen platformunu açılış tarihi olan 1 Ocak’a yetiştirmek için yoğun bir şekilde çalışıyor. Art arda isim ve program açıklamaları gelirken Exxen’in ücretlendirmeleri hakkında hala net bir bilgi yok. Reklam ve reklamsız olarak iki ayrı ücretli sürüme sahip olacağı bilinenler arasında.

FIGHT CLUB GELİYOR, AYNI EVDE 11 DÖVÜŞÇÜ!

Instagram hikayesinden Fight Club’a dair video paylaşan Acun Ilıcalı, Exxen için hazırlanan özel içeriği duyurmuş oldu. Bir ev ve 11 dövüşçüden yola çıkan programda, ünlü boks spikeri Bilgehan Demir sunuculuk yapacak.

2021 yılında yayın hayatına başlayacak Exxen’de Sagopa Kajmer ve Ceza’nın olduğu Rapstar yarışmasından Aleyna Tilki’nin yer aldığı müzikal diziye kadar birçok proje konuşuldu. Exxen Türkiye gündemini uzun süre daha meşgul edeceğe benziyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.