Acun’un Yeni Dijital Projesi Exxen’de Hangi İçerikler Olacak

Acun’un Yeni Dijital Projesi Exxen’de Hangi İçerikler Olacak

Acun Ilıcalı Türkiye’de yaptığı programlarla adından çokça söz ettirdikten sonra TV8 kanalını satın alıp, programlarını kendi kanalında yapmaya başlamıştı. Şimdi yeni bir proje için kollarını sıvayan Acun, yüksek yatırımla Exxen adında bir dijital platform kuruyor. Netflix, Amazon Prime gibi rakiplerin arasında yer edinmeye çalışacak olan platformda neler var?

Exxen dijital yayınlar yapacak bir platform. 1 Ocak 2021 tarihiyle açılacak olan Exxen için Acun Ilıcalı bütün Türkiye’yi bir araya getirecek bir platform diye bahsediyor. 1500 kişilik bir ekiple altyapısı hazırlanan Exxen’de Türkiye’den de birçok ünlü isim yer alacak.

EXXEN NE KADAR OLACAK?

Exxen için şu an bir fiyat duyurusu yapılmadı. Acun platform için reklamlı ve reklamsız seçenek olarak iki kayıt türü düşündüğünü belirtti. Reklamlı seçenek daha uygun fiyata, reklamlı izleme imkanı sunacak. Reklamsız ise Premium hizmet olarak biraz daha pahalı olacak.

PEKİ EXXEN’DE KİMLER OLACAK?

En dikkat çeken işlerden biri projesini Ali Atay’ın yaptığı, Onur Ünlü’nün yönetmenliğini yapacağı Aleyna Tilki ve Cemal Can’ın başrolleri paylaşacağı müzikal bir dizi projesi. Yine “Şeref Bey” adında Haluk Bilginer ve Ertan Saban’ın yer alacağı bir proje. “Vahşi Şeyler” adındaki bir diğer dizi projesinde ise Nurgül Yeşilçay ve Hazal Türesan gibi bilindik isimler yer alıyor.

Müslüm, Ayla ve Naim filmleriyle adından çokça söz ettiren Mustafa Uslu’nun yapımcılığını üstlendiği “Hükümsüz” dizisinde ise başrolde Özgü Namal var. Exxen de Netflix gibi kendi orijinal işlerini ortaya çıkartacak.

Burcu Esmersoy ise “Next Top Model” adında dünyada tutmuş bir projeyi sunacak. Tolga Çevik “Arkadaşım Hoşgeldin” stand upını Exxen’de yapacak.

RAPSTAR GERİ DÖNÜYOR!

Uzun yıllardan beri küs olan Sagopa Kajmer ve Ceza’yı aynı projeye getirmek yine Acun’a düştü. Exxen’de Rapstar yarışması başlıyor, jüride ise Sagopa ve Ceza yer alıyor.

BELGESEL EXXEN’DEN SORULUR

140journos ekibi Exxen’e özel çekimlere başladı. Ezhel, Tosuncuk, Bülent Ersoy, Arda Turan gibi belgeseller yine Exxen’de 140journos imzasıyla yer alacak. Türkiye’de seri katiller, Hagi, Alex gibi sporda yer edinmiş isimlere yeni belgeseller çekilecek. Ve tabii ki Top Gear, Efsane Evler, Astroloji Programları gibi içerikler de Exxen’de yer alacak.

ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI

Geçtiğimiz günlerde kızı Melisa için Sihirli Annem dizisinin yeniden çekimini başlatan Acun Ilıcalı, Exxen platformunda Varol Yaşaroğlu ile çalışacak. Kral Şakir’in yapımcısı Yaşaroğlu hem Kral Şakir için yeni bölümler hazırlayacak hem de “Süper Bir Takım” adında yeni bir çizgi dizi yapacak.

VE YOUTUBERLAR DA EXXEN’DE

Gençlerin platformda olmasına büyük özen gösteren Acun Ilıcalı, Youtuberlar konusunda da kararlı gözüküyor. Sosyal medyadaki zorbalıkları işaret etmesi adına “Eziklerin Savaşı” yapımı hazırlanırken “Öğrenci Evi”, “Dadı” gibi yapımlar da Exxen platformunda olacak.

Youtuberlar arasından dikkat çeken isimler ise Reynmen, Orkun Işıtmak ve Buğra Kazancı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.