Ada Masalı 21. Bölüm Full İzle STAR TV – (10 Kasım 2021) Yeni Bölümde Neler Olacak?

Ada Masalı 21. Bölüm Full İzle STAR TV – (10 Kasım 2021) Yeni Bölümde Neler Olacak?

STAR TV ekranlarında yayınlanan Ada Masalı dizisi, izleyicileri heyecana sürüklemeye devam ediyor. Ada Masalı dizisinin yayınlanan son bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından bu akşam ne tür olayların olacağı heyecanla bekleniyor.

İzleyicileri STAR TV ekranları başına çeken Ada Masalı, son bölümüyle izleyicilerin heyecanlarını giderek katlamıştı. Dizi içerisinde yaşanan son olayların ardından yeni bölüm heyecan içerisinde beklenmeye başlandı. İşte Ada Masalı dizisinin 21. bölümüne dair merak edilen tüm detaylar…

Ada Masalı 20. Bölümde Neler Yaşandı?

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yer aldıkları Ada Masalı, yayınlanan her yeni bölümüyle izleyicilerin merakını artırmaya devam ediyor. Ada Masalı dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümü ardından yeni bölüm heyecanla bekleniyor. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Sinan, Ayten’in para teklifi ardından Haziran’ı kaçırmıştı. Poyraz ise bu durum ardından Kırlangıç Adası’nda resmen seferberlik başlatmıştı.

Zeynep, kızını kaybetme korkusunu yaşaması ardından resmen perişan olmuştu. Batu da yaptıkları ile herkesi kendisinden uzaklaştırmadı ardından Haziran’ı kurtarmak adına seferberliğe katılmıştı. Yaşanan gelişmeler ada sakinlerinin de birbirlerine yakınlaşmalarını sağlamıştı.

Ada Masalı 21. Bölümde Neler Olacak?

Ada Masalı dizisinin yayınlanan son bölümünde yaşanan gelişmeler ardından yeni bölüm merak içerisinde beklenmeye başlandı. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde Haziran ve Ada, birlikte olmanın keyfini doyasıya çıkaracak. Genç aşıklar birlikte bisiklete binecekler. Öte yandan Poyraz’ın Haziran’a olan sürprizi ise Haziran’ın oldukça mutlu olmasını sağlayacak.

Ada Masalı 21. Bölüm Ne Zaman?

İzleyicileri her yeni bölümüyle STAR TV ekranları başına çeken Ada Masalı dizisi, heyecanı katlamaya devam ediyor. Dizide yaşanan son olayların ardından yeni bölüm merakla bekleniyor. Ada Masalı dizisi yeni bölümüyle bu akşam (10 Kasım 2021) saat 20:00’da STAR TV ekranlarında izleyiciler ile buluşacak.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.