Alev Alev dizisinden flaş karar! Bitiyor mu? Ne zaman final yapacak?  Yeni bölüm gelecek mi?

Alev Alev dizisinden flaş karar! Bitiyor mu? Ne zaman final yapacak? Yeni bölüm gelecek mi?

Alev Alev dizisinden flaş karar! Reyting konusunda sıkıntılar yaşayan dizi için artık sona yaklaşılıyor. Tüm gelişmeler ve daha fazlası haberimizde..

Show TV ekranlarının sevilen ve vazgeçilmez dizisi Alev Alev yeni bölümlerine kaldığı yerden devam ediyor. İzleyenlerin ve hayranların sıkı şekilde takip ettiği yapım son zamanlarda yeni bir şok dalgasıyla karşı karşıya kaldı. 26. Bölüm ile ekranlara gelen yeni bölüm ile izleyenlere bol heyecanlı dakikalar yaşattı. Ancak 2. sezon için dizi şu ana kadar herhangi bir onay almadı ve duyurmadı. Dolayısıyla sosyal medyada final yapacağı konusu ön plana çıktı ve birçok yorum yapılmaya başlandı. İşte Alev Alev dizisi hakkındaki tüm gelişmeler ve detaylar.. 

Demet Evgar ve Hazar Ergüçlü gibi isimlerin yer aldığı yapım kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikaye yapısıyla seyir zevkini her daim arttırıyor. Rakip diziler ile arasında az bir fark bulunan dizi için reyting konusunda işler istediği gibi gitmiyor. Üç kadının bir yangın sebebiyle yollarının kesişmesini konu alan yapım en son 26. Bölümü ekranlara geldi. Üç kadının birlikte verdikleri yaşam mücadelesini anlatan Alev Alev ekranlara kilitlemeye devam ediyor. 

İkinci sezonun gelmeyeceği kesinleşen dizi için final konusu ön plana çıktı. Dizinin 2 bölüm sonra final yapması bekleniyor. 28. Bölüm ile veda etmeyi planlayan Alev Alev bir devri daha kapatıyor. Yapım şirketi bu konu hakkında resmi bir duyuru yapmadı. Hayranlardan yeni bir gelişme ve bilgilendirme yapılması isteniyor.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.