Alev Alev'de Saldırıya Uğrayan Ömer'e Ne Olacak? İşte Olacaklar

Alev Alev'de Saldırıya Uğrayan Ömer'e Ne Olacak? İşte Olacaklar

Son zamanların en sevilen dizilerinden biri olan Alev Alev dizisi yeni bölüm fragmanı karşımızda. Henüz 5 bölüm yayınlanmasına rağmen son zamanların en sevilen ve en çok izlenen dizilerinden biri haline geldi.

Son zamanların en sevilen dizilerinden biri olan Alev Alev dizisi yeni bölüm fragmanı karşımızda. Henüz 5 bölüm yayınlanmasına rağmen son zamanların en sevilen ve en çok izlenen dizilerinden biri haline geldi. Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan dizi her perşembe ekran karşısında yayınlanıyor. 6. bölüm fragmanı yayınlanan dizide Çelebi'nin sözleri dikkat çekti.

alev-alev.jpg

Yeni bölüm fragmanında Kenan'ı uyaran Çelebi daha sonra bir takım sözler söyleyerek Kenan'ı tedirgin etmeyi başardı. Aynı zamanda yeni bölüm fragmanında dikkat çeken bir diğer sahne ise Ali'nin Tomris hanımın evinde çalışmaya başlaması oldu. Bu durum Çiçek'i çok derinden yaraladı.

Saldırıya Uğrayan Ömer'e Ne Olacak?

Son zamanlarda en çok izlenen dizilerden biri olan Alev Alev dizisi yeni bölüm fragmanı ile herkesi heyecanlandırmayı başardı. Fragmandan sonra Ömer'e ne olacağı büyük merak konusu oldu. Ali'nin Tomris hanımın evinde çalışmaya başlaması ile birlikte Çiçek çok derinden etkilendi. Fragmanda Ömer'in saldırıya uğraması herkesi çok korkuttu.

alev-alev-2.jpg

10 Aralık perşembe günü yeni bölümü ile karşımızda olacak olan yeni bölümünde Ömer'e ne olacağı çok merak edilen konulardan biri oldu. Başrollerini Demet Evgar, Hazal Ergüçlü, Çiçek Deniz gibi usta isimlerin paylaştığı bu dizinin yeni bölümü heyecan ile bekleniyor.

alev-alev-dizisi.jpg

Alev Alev 5. Bölümünde Neler Yaşandı?


Alev Alev dizisinin 5. bölümünde Cemre'nin Çelebi'ye karşı açık bir savaş ilan ettiği görülüyor. Cemre'nin konuşmasını ortadan kaldırmaya çalışan Çelebi'nin önüne Rüya faktörü çıktı. Bütün ünlü isimler ile Cemre'nin konuşmasını paylaşan Rüya Cemre'nin güvenini kazanmayı başardı. İskender Ömer'i tehdit edeyim derken Ömer'in yaptığı hamle herkesi çok şaşırdı.

alev-alev-22.jpg

Kendine yapılan şeyin aynısını İskender'e yapınca İskender hem korku hem de telaş içerisinde kaldı. Bülent Tomris ve Çiçek'in bir şeyler salladığını düşündüğü için bu durumda araştırma yapmaya başladı. İpucu aramaya çalışarak bir şeyleri ortaya çıkarmaya çalışıyor. Çelebi'nin Cemre'ye yaptığı son hamle herkesi çok büyük bir şaşkınlığa uğrattı. Rüya'nın Cemre'yi bir daha hiç yalnız bırakmayacağını söylemesi Cemre'ye kendini daha iyi hissettirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.