Ara verilen Sen Çal Kapımı dizisi için tarih açıklandı! Yeni bölüm ne zaman başlayacak?

Ara verilen Sen Çal Kapımı dizisi için tarih açıklandı! Yeni bölüm ne zaman başlayacak?

Ara verilen Sen Çal Kapımı dizisi için tarih açıklandı! Sen Çal Kapımı dizisi ne zaman başlayacak? Sen Çal Kapımı dizisine neden ara verildi? Sen Çal Kapımı dizisinde neler oluyor? Tüm detaylar haberimizde..

Ekranların sevilen dizisi ve FOX TV kanalında yer alan Sen Çal Kapımı dizisi için flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Hatırı sayılır bir kitleye sahip olan Sen Çal Kapımı dizisi için geçtiğimiz dönem çok zorlu geçmişti. Bu zorlu dönemin ardından final yapacağı kararı gün yüzüne çıkmıştı. FOX TV tarafından bu kararın alınması kesinleşmişti. Ancak flaş bir karar alındı. Dizinin kötü gidişatına aldırış edilmeden hatırı sayılı izleyenler ve hayranların sevineceği bir hamle gerçekleşti. Bu hamle dizinin final kararından ziyade diğer sezona devam etmesi şeklinde. 

sen-cal-kapimi-64934-large-image-2a544e50-32ae-49bb-834d-a9e55347c75a-mpositioned-640x360.webp

Hande Erçel ve Kerem Bursin ikilisinin başrollerinde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi için olumlu gelişmeler yaşanıyor. Yeni sezonun onay alması sonrası izleyenlerin sevinmesi üzerine bir olumlu haber daha gün yüzüne çıktı. Sen Çal Kapımı dizisinin yayın tarihi resmen açıklandı ve tarih net olarak belli oldu. Sen Çal Kapımı dizisi hayranlarıyla buluşmak için gün sayıyor. 

İki haftadır ekranlarda yer almayan dizi tekrardan izleyenleriyle buluşacak. Mayıs ayında gelecek olan yeni bölümleriyle izleyenlerin karşısına çıkacak. Son haftalarda hayranlar dizinin gidişatından pek memnun değildi. Ancak bu yeni geri dönüş büyük bir farklılık yaratabilir. Herkes bu değişimi görmek için sabırsızlanıyor. 

sen-cal-kapimi-66699-large-image-9e6ed92e-b6ee-4588-9a54-4b2219c32877-mpositioned-640x360.jpg

Sizce Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezonu önceki sezondan daha mı iyi olacak? Yoksa gidişat yine aynı şekilde kalır mı? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.