Arıza dizisi setinden sürpriz bir haber geldi! Arıza dizisi bu hafta yeni bölümünde sevilen bir ismi konuk oyuncu olarak ağırlayacak!

Arıza dizisi setinden sürpriz bir haber geldi! Arıza dizisi bu hafta yeni bölümünde sevilen bir ismi konuk oyuncu olarak ağırlayacak!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Arıza yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Arıza dizisine bu hafta yeni bir isim dahil olacak!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Arıza tüm hızı ile yayınlanmaya devam ediyor. Arıza dizisi tüm bölümleri ile beğeni toplamaya devam ediyor. Tüm izleyiciler Arıza dizisi yayınlandığı sırada ekranlara kilitleniyorlar. Ekranların reyting rekorları kıran Arıza dizisi setinden sürpriz haberler gelmeye devam ediyor.

Arıza dizisine yeni bir konuk oyuncu geliyor!

Show TV kanalının sevilen dizisi Arıza, yeni bir konuk oyuncuyu misafir edecek. 1 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak olan bölümünde yeni bir isim konuk olacak. Arıza dizisi çok sevilen oyuncuları misafir etmeye devam ediyor. Muhteşem kadrosu ve konusu ile dikkat çeken Arıza, Pazar akşamı 20:00’de ekranlara gelecek.

Fırat Tanış kimdir?

Show TV kanalının sevilen dizisi Arıza’ya konuk oyuncu olarak gelecek Fırat Tanış, şimdiden araştırılmaya başladı. Herkes Fırat Tanış’ın kim olduğunu merak etti. Fırat Tanış 1975 yılında hayata gözlerini açmıştır. 45 yaşındaki ünlü oyuncu birçok projede başarılı şekilde rol almıştır. Türk oyuncu ve müzisyen olan Nuri Fırat Tanış kendini Geniş Aile dizisi ile daha çok kitleye tanıtmıştır. Geniş Aile, Geniş Aile Yapıştır, İstanbullu Gelin, Bir Zamanlar Osmanlı, 9 Kere Leyla, Dilber’in Sekiz Günü gibi birçok projede boy göstermiştir.

Fırat Tanış dizide hangi karakter ile karşımıza gelecek?

Fırat Tanış, en büyük silah alıcısı ve örgütlerin aranan listelerinde yer alan bir isim olarak ekranlara gelecek. Örgütlerin aradığı azılı bir katil olan Cabir, havaya uçan silahların hesabını sormak için gelecek. Cabir, herkesin hayatına bomba gibi girecek ve herkesin hayatını etkileyecek. Arıza dizisi yeni bölümü ile Pazar akşamı seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Tüm Arıza dizisi izleyenleri, dizinin yeni bölümü için ve yeni konuk oyuncu için geri sayım yapmaya başladılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.