Arka Sokaklar dizisinin en başından beri vardı, ayrılacağı haberleri ortaya çıktı! Sevilen oyuncunun ayrılma haberi derinden üzdü!

Arka Sokaklar dizisinin en başından beri vardı, ayrılacağı haberleri ortaya çıktı! Sevilen oyuncunun ayrılma haberi derinden üzdü!

Arka Sokaklar dizisinde olaylar dur durak bilmiyor. Son bölümlerde yaşananlar, izleyici derinden etkiledi. Ortaya çıkan yeni haberler yeni bir ayrılığın sinyalleri olarak görülüyor. O karakter dizinin en başından beri vardı. Ayrılacak olan kişi ve detaylar haberimizde..

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez dizisi Arka Sokaklar, reytinglerde üst sıralarda olmaya devam ediyor. Uzun soluklu dizi, bugüne kadar birçok rekor ile beraber hayranlarıyla buluşuyor. Her hafta farklı olayları ve konuları ele alıyor, her türlü duyguyu izleyicilere aktarıyor. Kimi zaman acıklı bir hayat hikayesini yansıtıyor kimi zaman ise tebessüm ettirecek sahnelere yer veriyor. Normal bölümlerinin yanı sıra tekrar bölümleri bile reyting rekorları kırıyor. Bu denli bir yapım dikkatleri üzerine çekmeye ve sosyal medyada sürekli olarak konuşulmaya devam ediyor. 

Arka Sokaklar dizisi son bölümde de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yaşanan olaylar izleyicileri ve hayranlaır şoke etti. İşte son bölüm detayları ve şoke eden ayrılık gelişmesi: 

Arka Sokaklar dizsinde şoke eden gelişmeler

2281897-810x458.jpg

Dizi son bölümde Hüsnü Çoban karakterinin kızı olan Zeliha üzerine yoğunlaştı. Zeliha’nın acıklı hikayesi ve yürek burkan durumu sosyal medyada büyük hüzne neden oldu. Çok konuşulan o anlar, herkesin ilgisini çekmeyi başardı. Bunun üzerine yüzlerce yorum yapıldı. 585. Bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkan dizi, bu haftaya damga vuran yapımlardan biri oldu. 

Zeliha’nın başına gelmeyen kalmadı

800x420-arka-sokaklar-583bolum-fragmani-yayinlandi-arka-sokaklar-yeni-bolumde-husnuye-buyuk-sok-1616759811564.jpg

Son bölüm tamamen Zeliha’nın yaşadığı olaylar üzerine yoğunlaştı. Bu durum ekibi harekete geçirdi. Hüsnü Çoban ve ekibi ile beraber Zeliha’nın kötü vaziyet içinden çıkmasına yardımcı olmaya çalıştı. Giray karakteri Hüsnü Çoban için intikam ateşiyle yanıyordu. Bunun için Hüsnü Çoban’ın kızı Zeliha’yı kaçırdı. Bunun üzerine olanlar oldu. 

Giray karakterinin Zeliha’yı kaçırmasıyla beraber büyük dramatik anlara sahne oldu. Giray’ın işkencesi ve tecavüzüne maruz kalan Zeliha daha fazla dayanamayarak intihara yeltendi. Ancak başarılı olamadı. Travma içerisine giren Zeliha annesinin mezarını ziyaret etti. İzleyiciler bu sahnede gözyaşlarına hakim olamadı. Yürek burkan anlar herkesi derinden sarstı.  

Dizinin Zeliha’sı ayrılma sinyalleri veriyor 

Arka Sokaklar dizisinin en başından beri yer alan Zeliha’sı, son olan olaylar sonrası ayrılması ile gündeme geldi. Giray’ın hastanede yakalanması ile beraber Zeliha’nın daha önce davranıp silahı almasıyla Giray’ı öldürmesi ilginç sahnelere neden oldu. Bu olaydan sonra Zeliha’nın ayrılık haberi gündeme geldi. 

İlginizi çekebilir 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.