Arka Sokaklar Rıza Baba ve Şevket Çoruh Diziden Ayrılıyor Mu? Arka Sokaklar Zafer Ergin Kimdir?

Arka Sokaklar Rıza Baba ve Şevket Çoruh Diziden Ayrılıyor Mu? Arka Sokaklar Zafer Ergin Kimdir?

Arka Sokaklar oyuncu kadrosunda yaprak dökümü yaşanıyor. Başrol oyuncuları Şevket Çoruh ve Zafer Ergin’in Arka Sokaklar dizisinden ayrıldığı iddia edildi! Arka Sokaklar Rıza Baba ölecek mi?

Arka Sokaklar oyuncu kadrosunda yaprak dökümü yaşanıyor. Başrol oyuncuları Şevket Çoruh ve Zafer Ergin’in Arka Sokaklar dizisinden ayrıldığı iddia edildi! Arka Sokaklar Rıza Baba ölecek mi?

Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar yeni sezon bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Cuma akşamlarına damga vuran dizi 500 bölüm barajını aşmayı başardı. Her sezon birbirinden önemli isimleri oyuncu kadrosuna dahil eden Arka Sokaklar, kemik kadrosunu korumayı başarmıştı. Başrol oyuncuları Zafer Ergin ve Şevket Çoruh’un diziye veda edeceği haberi gündeme bomba gibi düştü.

Arka Sokaklar Rıza Baba

Arka Sokaklar dizisinin en önemli karakteri konumunda Komiser Rıza yer almaktadır. Ekip üyeleri tarafından Rıza Baba olarak kabul edilmektedir. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’nin emniyet müdürü olan Rıza Baba, tecrübesi ile ekibe yol göstermektedir. Güçlü sezgilerinin yanı sıra kıvrak zekası ile sorunların üzerine yürür. Rıza Baba, sadece bir emniyet müdürü değildir. Ekipteki herkesin hayatına az çok dokunmuştur. Birlikte çalıştığı insanları çocukları olarak kabul eder. Sevgi ve merhametini eksik etmez. Ekip üyelerinin arkasında dağ gibi durmaktadır.

Zafer Ergin kimdir?

Arka Sokaklar Rıza Baba karakterini usta oyuncu Zafer Ergin canlandırmaktadır. 30 Ağustos 1942 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, seslendirme sanatçılığı da yapmaktadır. Sanat Tarihi eğitimi alan Zafer Ergin, 1970 yılından itibaren TRT sanatçısı olarak görev almaktadır. 1975 yılında Melek Baykal ile evlenmiştir. 4 yıl gibi kısa bir süre evli kalan çift 1979’da yollarını ayırma kararı almıştır. Zafer Ergin’in popüler bir isim olmasını sağlayan karakter Kurtlar Vadisi’ndeki Mehmet Karahanlı rolüdür. 79 yaşındaki oyuncu emeklilik kararı almak istediğini açıklamıştı.

Arka Sokaklar oyuncu kadrosunda değişim

Arka Sokaklar dizisi 2006 yılından itibaren seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Bugüne kadar onlarca oyuncuyu kadrosuna dahil eden dizinin bel kemiğini Rıza Baba ve Komiser Mesut oluşturuyor. Zafer Ergin çok sevdiği Rıza Baba karakterinin ömrünü tamamladığına inandığı için diziden ayrılmaya karar verdi. Sakin bir hayat yaşamak isteyen oyuncu, emekli olacağını açıkladı. Komiser Mesut karakterini canlandıran Şevket Çoruh ise tiyatro çalışmalarına ağırlık vermek istiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.