Aşk Mantık İntikam 13. bölüm full izle! Esra, Antalya’ya taşınacak mı? Ozan ne yapacak?

Aşk Mantık İntikam 13. bölüm full izle! Esra, Antalya’ya taşınacak mı? Ozan ne yapacak?

FOX TV’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam 13. bölümü ile nefes kesmeyi başardı. Aşk Mantık İntikam 13. bölümünde neler yaşandı? Esra ve Ozan arasında neler oldu? Esra, Ozan’dan intikam almak için ne yapacak?

FOX TV’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam 13. bölümü ile nefes kesmeyi başardı. Aşk Mantık İntikam 13. bölümünde neler yaşandı? Esra ve Ozan arasında neler oldu? Esra, Ozan’dan intikam almak için ne yapacak?

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Aşk Mantık İntikam yeni bölümleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Heyecan ve eğlencenin bir an olsun eksik olmadığı dizi, renkli konusu ile seyirciden tam not alıyor. Başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen’in yer aldığı yapım Cuma akşamları ekrana geliyor. Merakla beklenen Aşk Mantık İntikam 13. bölümü ile seyirci karşısına çıktı. 

Aşk Mantık İntikam yeni bölümü 

Ozan, geçte olsa yaptığı hatanın farkına varmıştır. Geçmişte yaşadığı olaylar nedeniyle Esra’ya büyük bir öfke besleyen Ozan, hatasını anlar. Lakin, her şey için çok geç kalmıştır. Çağla’nın yanına dönmek zorunda kalan Ozan, hatalarını telafi etmek için harekete geçer. Bu seferde Esra geri dönüşü olmayan bir yola girmeye karar vermiştir. Çınar’ın Antalya’ya taşınma teklifini kabul eder. Bu durum Ozan’ın çileden çıkmasına neden olur. Çınar ve Esra arasındaki ilişkiden rahatsızlık duymaya başlamıştır. Esra’yı deliler gibi kıskanan Ozan daha fazla sinirlerine hakim olamaz. Ozan ve Çınar arasındaki kavga fiziksel bir hal almıştır. Esra, olaya müdahale ederek ikisini de sakinleştirmeye çalışır. Çağla ise Ozan’ı elinde tutmak için her yolu denemeye karar verir. Esra’nın Antalya’ya gidecek olması fikrini destekler. Çınar, Esra’nınn geçmişte aldığı yaraları sarmak için harekete geçer. Kimsenin beklemediği şekilde tepki gösteren Ozan, gemileri yakmaya kararlıdır. Esra’ya sürpriz yapan Ozan onunla birlikte Antalya’ya gitmeye karar verir. Esra, Ozan’ın ne kadar bencil ve kalpsiz bir insan olduğunu yüzüne vurur. İkili arasındaki bağlar kopma noktasına gelmiştir.

Aşk Mantık İntikam Son Bölümünde Neler Olmuştu?

Ozan, Esra’nın eski eşi olduğunu Çağla ve ailesine açıklamıştı. Esra, Ozan’ın evlilik kararı karşısında yıkıma uğramıştı. Ozan’ı ikna etmeye çalışsa dahi başarılı olamayan Esra, hayata tutunmak için mücadele etmeye başladı. En büyük destekçisi ise Çınar oldu. Ozan, geçmişte bebeklerini kaybettiklerini öğrendi. Bu bilgi Esra’ya ve yaşadıklarına karşı bakış açısını değiştirdi. Fakat, her şey için geç kaldığını anlaması uzun sürmedi.
 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.