Aşkın Tarifi dizisinin konusu nedir? Aşkın Tarifi ne zaman, hangi kanalda başlayacak? Oyuncuları kimlerdir?

Aşkın Tarifi dizisinin konusu nedir? Aşkın Tarifi ne zaman, hangi kanalda başlayacak? Oyuncuları kimlerdir?

Yeni soluklu dizi Aşkın Tarifi çok yakında başlayacak. Aşkın Tarifi konusu nedir? Aşkın Tarifi oyuncuları kimlerdir? Aşkın Tarifi hangi kanalda oynayacak? Aşkın Tarifi ne zaman başlayacak? Tüm detaylar haberimizde..

Ekranlara yeni gelecek çiçeği burnunda dizisi Aşkın Tarifi yapımı için yakında çekimlerine başlanacak. Kanal D ekranlarında boy gösterecek olan yeni soluklu dizi aşk temasını ve konusunu yansıtacak. Aşk ve duygusal tür dizilerden hoşlanan izleyenler için harika bir yapım yakın zamanda başlayacak. Yapımını NTC Medya’nın üstlendiği dizi Mehmet Yiğit Alp yapımcılığında karşımıza çıkacak. Aşkın Tarifi dizisinin yapımcı koltuğunda ise Deniz Koloş oturuyor. 

Aşkın Tarifi hangi kanalda ve ne zaman başlıyor? 

6083fa71bf214429ac02d976.jpg

Yeni soluklu Aşkın Tarifi dizisi Kanal D ekranlarında izleyiciler ile buluşacak. Yayın zamanı ve tarihi henüz belli değil. Bu konuda şu anda herhangi bir resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak Aşkın Tarifi dizisi için çekimlerin yakında başlayacağı bildirildi. 

Aşkın Tarifi dizi oyuncuları ve konusu nedir? 

6083fa8abf214429ac02d978.jpg

NTC Medya yapımcılığında yer alan Aşkın Tarifi dizisinde başrol oyuncusu Kadir Doğulu yer alacak. Aşkın Tarifi dizisi içerisinde Fırat karakterine hayat verecek olan Kadir Doğulu bu karakter için şu ifadeleri kullandı: ‘’Fırat’ın arka plandaki hikayesini okuduğum zaman çok etkilendim ve bu role bürünmek benim için çok heeycanlı olacaktır’’ dedi. 

Kadir Doğulu’nun yanı sıra kadın başrol olarak Serra Arıtürk türk karşısında yer alacak. Arıtürk daha öncesinde Youtube video platformunda şarkılarıyla ön plana çıkarken şimdi ise oyunculuğa hazırlanıyor. Yüksek takipçisi ve abonesi bulunana Arıtürk yakın zamanda ekranlarda boy gösterecek. 

Serra Arıtürk dizi içerisinde restoran sahibi genç bir kadını oynayacak. Yetenekli şef kapsamında rol alacak olan Arıtürk Fransız mutfağından esintileri paylaşacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.