ATV, Bir Zamanlar Çukurova'nın fişini mi çekti? Dizi de flaş ayrılık! Herkes şok oldu...

ATV, Bir Zamanlar Çukurova'nın fişini mi çekti? Dizi de flaş ayrılık! Herkes şok oldu...

ATV’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova da flaş ayrılık gündeme geldi. Bir Zamanlar Çukurova’nın baş rol oyuncusu Krem Alışık (FEKELİ) diziden ayrılacak mı? Kerem Alışık dizinin oyuncu kadrosundan neden ayrılıyor? İşte en çok izlenen dizinin merak edilen sorusu ve detayları haberimizin devamında…

Perşembe akşamları ATV’de ekranlara gelen en çok izlenen diziler arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncusunun ölmesi ile birlikte akıllara gelen ilk soru Bir Zamanlar Çukurova final mi yapacak oldu. Kerem Alışık’ın dizinin kadrodan çıkartılması izleyenleri üzdü.

Bir Zamanlar Çukurova finale mi gidiyor?

Kerem Alışık Adana da dizinin son çekimlerini tamamladıktan sonra İstanbul’a döndü.  Kerem Alışık sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı. ''Ah be Çolpan Yıldızı, bu garip Fekeli’den mavisini ve rahmetini esirgemeyen tek şey senin kanat çırptığın gökyüzü oldu, biliyor musun? Fekeli’nin yüreği hep kanat açtı ama kavuşamadıktan sonra kanatlar bir şey bir işe yaramaz ki? Ne yapalım Çolpan Yıldızı… Biz sevmekle yükümlüyüz, her iki dünyada da kavuşmayı ancak Allah bilir… Akşam görüşmek üzere…” Bu paylaşım üzerine Fekeli karakterini canlandıran Kerem Alışık diziden ayrıldığı belli olmuş oldu.

Başrol oyuncusunun diziye veda etmesinden sonra hayranlarının en çok merak ettiği ise Bir Zamanlar Çukurova dizisinin finale mi gittiği oldu.

Dizinin yapımcıları bu konuda hakkında sır verip ser vermediği. Yakın zaman da final yapacağı konusu ise gündeme gelecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.